shutterstock_1047367960.jpg

Gentlemeni, haideți să vorbim despre prima impresie. Despre cea pe care femeile și-o fac atunci când vă întâlnesc pentru prima dată.

O femeie vă va observa de la primul „Salut!”, așa cum faceți și voi. Însă nici măcar nu va conștientiza lista pe care o bifează, punct cu punct, în mintea ei. Nu vă îndoiți însă că o va face, cu fiecare bărbat pe care îl întâlnește. Și știți ce se spune despre prima impresie – aveți o singură șansă să faceți una bună.

Vă sărim așadar în ajutor cu câteva indicii despre ce ar putea să observe o femeie prima dată când vă întâlnește:

  1. Pantofii

Dacă ochii sunt fereastra sufletului, pantofii pot fi considerați fereastra stilului vostru… sau a lipsei acestuia. Lăsând formulările poetice deoparte, pantofii sunt foarte importanți atunci când vreți să creați o primă impresie bună. Dacă arată ieftin, vă vor considera zgârciți și neîngrijiți, chiar cu probleme de igienă.

Gândiți-vă așadar la pantofi ca la o investiție pe care o faceți în propriile persoane. Cumpărați câteva perechi elegante, în negru și maro, pentru costume, una sau două perechi de mocasini pentru momentele când vă doriți un look mai casual și multe perechi de adidasi și teniși. Recunoașteți, pe aceștia îi purtați de fapt cel mai mult și ar fi păcat să creați o impresie proastă cu niște încălțări sport care ar fi trebuit să ajungă de mult la gunoi. Mai multe perechi înseamnă că se vor uza mai greu, pentru că îi purtați în paralel.

2. Salutul

Aveți la dispoziție doar câteva cuvinte și gesturi pentru a face o primă impresie bună. Felul în care salutați este o oportunitate să vă prezentați în felul în care doriți să fiți percepuți. Cum puteți face asta? Felul în care strângeți mâna pentru prima dată, felul în care zâmbiți sau felul în care spuneți „Bună!”, toate contează la fel de mult. Încercați să dați impresia că aveți încredere în voi, fiți îndrăzneți, dar prietenoși în același timp. Dacă nu puteți privi o femeie în ochi din cauza emoțiilor, asta nu va crea o impresie prea bună. Priviți-o în ochi, zâmbiți și încercați să repetați numele vostru, pentru ca ea să-l țină minte.

3. Mâinile

Chiar dacă cremele de mâini sunt cel mai lipsit de masculinitate lucru din lume sau cel puțin așa îl considerați, sfatul nostru este să aveți cel puțin una în micul arsenal cu produse de îngrijire personală. Nicio femeie nu vrea să atingă o piele care zgârie de-a dreptul la contact, așa că trebuie să introduceți obiceiul de a folosi cremă de mâini în rutina zilnică.

4. Ceasul

Femeile nu se așteaptă să mergeți la întâlnire cu Rolexul la mână, cum poate sunteți tentați să credeți. Cu siguranță însă se așteaptă să purtați un ceas care să inspire masculinitate și nu fantezia unui puști tocilar care încă așteaptă cu nerăbdare următorul Star Wars. Da, asta înseamnă să lăsați în sertar ceasurile cu Yoda până în momentul în care este atât de îndrăgostită încât aceste detalii i se vor părea amuzante. La mare căutare sunt acum ceasurile inteligente, o variantă ideală de a îmbina eleganța unui dispozitiv de ultimă generație care strălucește în lumină cu dependența de gadgeturi a copilului din voi.

5. Tunsoarea

Felul în care alegeți să vă tundeți spune foarte multe despre personalitatea voastră. Un mod de a vă pieptăna care să trădeze faptul că încercați să ascundeți o chelie transmite că nu prea aveți încredere în voi. Iar un păr murdar va transmite că nu prea țineți la igienă. Dacă sunteți pe cale să cheliți, acceptați asta și radeți părul de tot. Este un look cool. Iar dacă purtați părul mai lung, nu folosiți foarte multe produse de styling. Încarcă, iar părul va arăta îmbâcsit. Iar dacă sunteți în pană totală de idei, găsiți aici un ghid al tunsorilor, care să vă inspire să faceți alegerea potrivită.

Voi ce „arme” secrete folosiți pentru a impresiona la prima întâlnire?

Citește și: 

Sursa foto: Shutterstock.com

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda