Ne găsești aici 👉  hello@coolosophy.ro  

👋 Suntem deschiși la orice idee de colaborare

Dacă ai o idee atât de bună încât sună nebunește, suntem gata să o auzim și să încercăm să o punem în practică, pentru că este în natura noastră să fim cu un pas înainte vremurilor. 

🚀 Misiune – Cine suntem 

Coolosophy.ro este un site de lifestyle masculin, pe care vei găsi informații relevante din domenii precum tech, fine living, fitness & health.

Pentru cititori: credem într-o lume în care există conținut de calitate și nu, nu suntem visători. Știm cum este să creezi texte care oferă răspunsuri punctuale la întrebările și nevoile celor care ne citesc, fără bannere, pop-up-uri și titluri pompoase care „strigă” la tine să dai click pentru a afla soluția minune pentru abdomen cu pătrățele, succes în dragoste și orice altceva.  

Pentru branduri: credem în conținut de calitate și ajutăm brandurile să-și spună povestea pe o platformă unde cititorii la care vrei să ajungi sunt chiar aceia potriviți pentru tine și unde capacitatea noastră de a inova în content marketing lucrează mereu în avantajul tău. 

Cititorii site-ului coolosophy.ro sunt tineri, inteligenți, educați, interesați de un stil de viață sănătos, la curent cu cele mai noi gadgeturi și tehnologii, pasionați de sport și cu așteptări bine conturate, așa că branduri precum cele de tech, banking, insurance, medical, fashion, grooming li se pot adresa direct cu ajutorul conținutului de calitate creat de specialiștii noștri.

🦄 De ce suntem diferiți

Avem conținut de calitate, evergreen, ceea ce ne garantează trafic constant pe articole și o creștere organică naturală și sănătoasă a site-ului, dar și public relevant pentru această nișă. 

Mizăm pe relevanță, pe accesul ușor la informația și mesajul pe care vrei să le transmiți cititorilor, care se traduc în rată de conversie mare dovedită deja în campaniile derulate până acum. La asta a contribuit și faptul că nu ne agasăm cititorii cu reclame care să-i facă să iasă din pagină mai rapid decât Bolt când țâșnește de la linia de start. 

💪 Cum te putem ajuta

  •  Native Advertising / Articole

Suntem fanii și chiar promotorii Native Advertising (nu ne dăm mari, dar noi am făcut popular acest tip de conținut în România) în care mesajul brandurilor se îmbină perfect cu conținutul pe care cititorii îl caută sau chiar răspunde nevoii lor de moment. Facem campanii de Branded Content în care spunem povești care se asociază cu valorile tale ca brand și care le spun cititorilor de ce ești special și meriți încrederea lor. 

  • Featured on 1st  

Site-ul coolosophy.ro are sute de cuvinte pe prima poziție sau în top 5. Și nu spunem asta ca să ne lăudăm (deși, recunoaștem, am avea de ce), ci ca să afli de produsul nostru Featured On First, în care te plasăm direct și în exclusivitate în articolele noastre ce răspund pe primele poziții din Google pentru căutările efectuate de clienții tăi. Asta înseamnă că te scutim de eforturile și timpul necesare pentru a ajunge acolo cu propriul tău conținut. 

⚠️ Te invitam sa arunci o privire pe toate site-urile din portofoliul nostru: coolosophy.ro, womenontop.ro, poise.ro, tettu.ro, thebreak.ro, the wallet.ro

————

Moda