Dacă ești fumător, probabil ai auzit, încercat și chiar deții un dispozitiv IQOS. I Quit Ordinary Smoking este o alternativă la fumatul clasic, care în loc să ardă tutunul, îl încălzește. Practic, în interiorul dispozitivului este o lamelă care încălzește tutunul la o temperatură de până la 350°C oferindu-ți satisfacția gustului adevărat de tutun cu beneficii pe care fumatul tradițional nu le poate oferi: fără miros de țigară, fără scrum și fără fum.

Acest aspect îți oferă o serie de avantaje, în primul rând poți fuma aproape oriunde: în mașină (fără să existe riscul să arzi tapițeria) sau la o petrecere acasă la un prieten. Poți fuma chiar și în baruri, dacă patronul și vecinii de masă sunt de acord.

Mai mult, vei scăpa de mirosul neplăcut de tutun care se impregnează în haine și pe mâini. Vei putea merge la întâlniri romantice dar și în vizită la părinți fără ca cineva să fie deranjat de mirosul de tutun.

Dacă nu te numeri încă printre cei  peste 5 milioane de utilizatori IQOS din întreaga lume, noile modele IQOS 3 și IQOS 3 Multi te pot convinge să îți schimbi modul în care fumezi. Uite care sunt principalele noutăți pe care le aduc aceste modele, care te vor convinge să treci la noua versiune a dispozitivului heat-not-burn.

Încărcare mai rapidă și autonomie mai mare

Timpul este o resursă prețioasă. Cu siguranță încerci în fiecare zi să incluzi cât mai multe activități: taskuri la muncă, ieșitul cu prietenii, așteptatul ca telefonul să se încarce înainte să poți ieși din casă. Noul IQOS 3 te ajută să mai economisești puțin timp în rutina ta zilnică deoarece timpul de încărcare a bateriei a scăzut cu 15% față de modelul precedent, deci vei avea mai puțin de așteptat.

În schimb, IQOS 3 Multi îți permite să fumezi 10 HEETS consecutiv, fără să aibă nevoie de reîncărcare. În plus, un alt avantaj este bateria mai mică cu încărcare rapidă prin intermediul unui cablu USB-C.

O formă nouă, mai sofisticată

Sigur te-ai confruntat des cu lipsa spațiului din buzunare pentru tot ce ai avea nevoie să porți cu tine: telefon, portofel, chei, IQOS. Noul IQOS 3 are o formă puțin mai alungită și mai subțire față de precedentul pentru a se potrivi perfect în buzunarul de la blugi, sacou sau geacă. În plus, noul sistem IQOS ProtectPlus™ îmbunătățește rezistența la șocuri pentru protecție și fiabilitate de durată.

Designul dispozitivului este mai sofisticat, perfect pentru a impresiona partenerii de afaceri sau colegii atunci când ieșiți la țigară după o întâlnire. Acesta are un încărcător cu capac lateral, care îți permite să scoți cu ușurință rezerva HEETS, fără să existe șanse să o deteriorezi.

Dacă vrei să ai mai multe dispozitive pe care să le asortezi atât tipului de ținută, cât și situațiilor – o culoare mai sobră pentru muncă, una mai veselă pentru ieșirile cu prietenii – află că noile IQOS vor fi disponibile într-o gamă largă de culori și până și nuanța capacului va putea fi schimbată.

Noutatea IQOS 3 Multi

Ca răspuns la solicitările utilizatorilor, IQOS a reinventat designul de bază pentru a crea IQOS 3 Multi. Astfel, a rezultat un dispozitiv unic, cu un design compact, care încape perfect în buzunarul de la blugi.

Acesta se potrivește perfect în mână și este mai ușor de utilizat deoarece nu trebuie introdus în holder pentru încărcare, pentru că folosește un cablu USB-C pentru alimentare rapidă.  Rezervele HEETS pot fi introduse direct în el și, cel mai important, permite 10 utilizări consecutive, neîntrerupte, fără să încarci dispozitivul între rezervele de tutun HEETS.

Dacă abia aștepți să încerci noile dispozitive IQOS 3 și IQOS 3 Multi, află că din 15 noiembrie sunt disponibile spre vânzare în magazinele din Japonia, Coreea de Sud, Elveția, Rusia, Italia, Marea Britanie și Columbia, ca mai apoi să apară și în restul țărilor unde este comercializat IQOS. În România, găsești noile dispozitive încă de pe data de 3 decembrie.

Sursă foto: IQOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda