Ce înseamnă să fii un bărbat cool în 2020? Iată o întrebare pe care, cu siguranță, și-au adresat-o mulți dintre voi, cu entuziasmul specific începutului de deceniu, de an sau, de ce nu, de sezon. Nu vrem să te dezamăgim, dar în 2020 a rămas cool să ai personalitate, să ai umor, să fii tu însuți și, desigur, să porți orice te ajută să pui în evidență ceea ce te reprezintă cu adevărat. Dacă te-ai săturat de trenduri și micro trenduri care nu vorbesc cu adevărat despre cine ești tu, dacă te interesează mai mult calitatea decât cantitatea și mai mult eleganța decât brandurile, îți propunem să-ți întorci atenția spre accesoriile masculine care nu se vor demoda niciodată, pe care băieții nu le înțeleg, dar care definesc bărbații. 

Ochelarii de soare clasici

Clasic e chiar fantastic! Sunt puține accesorii care se bucură printre bărbați de mai multă popularitate decât ochelarii de soare. Practici și fermecători, aceștia îți dau o aură de vedetă. Și când spunem asta, ne gândim mai mult la stilul lui Marcello Mastroianni decât la cel al lui Cristiano Ronaldo. De-a lungul timpului, cele mai populare modele au rămas aceleași: aviator, wayfarers sau clubmasters, ceea nu face altceva decât să confirme că stilul surclasează moda. În plus, marele avantaj este că se potrivesc la orice fel de ținută, de la cele sport, de vacanță, la cele sofisticate, de business.

Bijuterii masculine

Brățări de bărbați, inele, lanțuri. Rolul unor astfel de accesorii într-o ținută masculină cu stil a fost deseori dezbătut și concluziile merg în aceeași direcție: poartă-le dacă sunt în acord cu personalitatea ta și se integrează armonios cu alte elemente din garderoba ta. Pe piață găsești nenumărate tipuri de astfel de bratari barbati, care variază ca stil sau ca preț, așadar rămâne doar să alegi tu ce crezi că ți se potrivește cel mai bine. Rămân totuși în tendință, și anul acesta, brățările din piele sau din sfoară, cu inserții metalice sau simple, cele din cauciuc sau cele cu mesaj personalizat. La categoria inele, se poartă cele cu design simplu, cu un aspect nefinisat, dar și cele inspirate din cultura rock sau punk. În ceea ce privește lanțurile, optează pentru modele simple, clasice sau pentru colierele masculine din piele cu un medalion care are o semnificație pentru tine. În orice caz, bling-bling-ul nu mai e la modă.

Geanta de birou

Acesta este un accesoriu care a devenit pentru bărbatul modern la fel de important cum este poșeta pentru o femeie. Utilă pentru a transporta toate accesoriile necesare unei zile de lucru productive sau unei deplasări de serviciu: laptop, încărcătoare, baterie externă, agendă etc., geanta de birou trebuie să fie de bună de calitate și să aibă un design simplu, dar versatil. Ea trebuie să se potrivească și ținutelor casual, dar și celor business, așa că ideal ar fi să alegi una din piele, în culori neutre ușor de asortat la orice.

Portofelul din piele

Chiar dacă îți poți plăti biletul la cinema și popcornul folosind doar telefonul mobil, un portofel de piele rămâne un accesoriu elegant, optim pentru a-ți ține cartea de identitate, cardul și  niște bancnote. Chitanțele vechi păstrate în portofel nu mai sunt la modă în 2020. Dacă vrei cu adevărat să impresionezi, poți opta pentru un portofel făcut la comandă, astfel poți alege materialul din care este realizat, culoarea și, desigur, îl poți personaliza cu monograma ta.  

Ceasul metalic

Un ceas metalic de bună calitate, indiferent dacă firma producătoare este mai mult sau mai puțin celebră, poate fi un accesoriu pe care îl ai toată viața. Modelele din oțel inoxidabil sunt în mod special durabile și au avantajul de a se potrivi oricărei ținute. Chiar dacă ceasurile inteligente sunt acum la mare căutare și sunt foarte bine adaptate nevoilor omului modern, credem că un ceas clasic nu ar trebui să lipsească niciunui bărbat cu stil.

Orice accesorii ai alege să porți în 2020 sau în general, nu uita că atenția la detalii este esențială pentru orice bărbat care vrea să lase o impresie de neuitat.

Sursa foto : Shutterstock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda