Ea este cea mai importantă persoană din viața ta. Atât de importantă încât poți vizualiza toată viața voastră împreună. Cu bune și cu rele. Dar mai ales cu momente importante. De la acela în care spune DA, la aniversări și tot felul de motive de sărbătoare. Și cum poți spune mai bine „ești cea mai importantă persoană pentru mine” dacă nu cu ajutorul bijuteriilor cu diamante? Suntem aici să te sprijinim, iar cu ajutorul Teilor te vom ghida să alegi cele mai potrivite bijuterii, în funcție de ocazie. Stai cu ochii pe seria #momentedediamant și spune-ne în ce momente ai nevoie de ajutorul nostru.

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea de Valentine`s Day, dedicată îndrăgostiților din întreaga lume. Chiar dacă nu este nevoie de o ocazie specială pentru a-ți exprima sentimentele față de persoana iubită și poți face acest lucru oricând și oriunde, 14 februarie este momentul care, pentru amândoi, se poate transforma în unul cu adevărat de diamant, dacă vei fi atent la detalii. Alegerea cadoului perfect pentru această ocazie poate părea grea, deoarece ideal ar fi ca acesta să îndeplinească mai multe criterii: să fie pe placul femeii pe care o iubești, să i se potrivească și să exprime ceea ce simți pentru ea. Cadoul de Valentine`s Day este, de fapt, o altfel de declarație de dragoste pe care i-o poți face iubitei tale, astfel că merită să investești toate resursele de care dispui pentru a-l alege. 

Cum alegi cadoul de Valentine`s Day
Idei de cadouri pentru iubită

Cum alegi cadoul de Valentine`s Day

Pentru a crea o declarație de dragoste care să aibă asupra femeii iubite impactul dorit, ai nevoie mai ales de timp, răbdare și inspirație. De aceleași resurse ai nevoie și când urmează să cumperi un cadou pentru aceasta. Indiferent de cât timp și energie vei investi în alegerea acestuia, zâmbetul care va apărea pe chipul iubitei în momentul în care îi vei înmâna darul va fi tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți fericit și împlinit. Pentru a crește șansele ca ochii iubitei să sclipească de bucurie când va desface cadoul, este important să știi cum să îl alegi pe cel potrivit pentru Valentine`s Day.

Gândește-te la ce îi place femeii iubite

Este esențial să nu uiți în niciun moment că ceea ce vei oferi în dar trebuie să îi placă, în primul rând, persoanei care îl primește. De aceea, este inutil să începi să studiezi diverse variante de cadou fără a stabili înainte ce îi place și ce nu iubitei tale. În acest sens, îți vor fi de ajutor experiențele pe care le-ai trăit, de-a lungul timpului, alături de ea, dar și observarea obiectelor pe care aceasta le are sau le folosește în mod frecvent. Astfel, îți vei putea da seama ușor dacă este mai adecvat să îi cumperi cadou o bijuterie, de exemplu, sau altceva.

Nu îți impune limite financiare

Poate fi benefic pentru bugetul personal să stabilești o sumă orientativă pentru cadoul iubitei de Valentine`s Day, dar impunerea unor limite financiare poate compromite reușita alegerii pe care o vei face. Manifestarea sentimentelor pentru cei pe care îi iubești nu are preț, astfel că simbolistica darului pe care îl vei oferi este mult mai importantă decât suma pe care o vei investi în acesta. 

Încearcă să o surprinzi

Probabil că partenera ta de viață se așteaptă să îi cumperi un cadou cu ocazia zilei de Valentine`s Day, dar acest lucru nu înseamnă că nu o poți surprinde cu alegerea pe care o vei face. Ține cont de ce își dorește și de personalitatea ei și încearcă să nu îi dai niciun indiciu despre ce ai de gând să îi cumperi. Cu cât cadoul este mai surprinzător, cu atât iubita ta va fi mai încântată. 

Fii atent la nevoile partenerei tale

Nu este un gest tocmai elegant să îți întrebi direct partenera ce și-ar dori să primească de Valentine`s Day, deoarece, astfel, dispare o parte din farmecul care descrie această sărbătoare. Chiar dacă este, poate, cea mai simplă metodă de a afla ce i-ar plăcea iubitei tale, este și una care distruge plăcerea de a te implica în aventura căutării cadoului perfect. Totuși, poți, să fii subtil pentru a descoperi variantele spre care trebuie să te îndrepți. 

Îi poți întinde niște „capcane”, arătându-i niște simple imagini cu idei de cadouri și aflându-i părerea despre acestea. Sau ar putea fi momentul perfect în care să îți testezi memoria și să îți amintești ce nevoi și-a exprimat, de-a lungul timpului, în treacăt, femeia de lângă tine. Poate s-a plâns, la un moment dat, că nu are niciun colier elegant cu care să își accesorizeze ținuta când merge la o petrecere. Ei bine, Valentines`s Day este ocazia ideală în care îi poți dărui acel colier.

Idei de cadouri pentru iubită

După ce ai aflat câteva criterii de care poți ține cont în alegerea cadoului, este momentul să le și aplici, luând decizia finală. S-ar putea, totuși, să ai în continuare nevoie de câteva idei de cadouri, mai ales dacă știi că iubita ta nu este o femeie ușor de mulțumit.

Bijuterii cu diamante

Bijuteriile fac parte din universul oricărei femei, așa că, alegând una care să se ridice la standardele celei pe care o iubești, cu siguranță nu vei da greș. 

Un colier cu diamante este un accesoriu elegant și rafinat, care o va face pe partenera ta de viață să fie remarcată oriunde. Dacă știi că aceasta preferă culoarea argintie în locul celei aurii și vrei să îi oferi o bijuterie de calitate superioară, poți alege una din aur alb și pietre prețioase. De exemplu, un diamant cu siguranță îi va transmite iubitei tale că, pentru tine, este de neprețuit. 

Colier din aur cu diamante Teilor Signature

 

O altă variantă câștigătoare ar putea fi o pereche de cercei cu un design deosebit, elegant și feminin, definit de nuanțele prețioase ale unor pietre. Alege un model potrivit cu personalitatea persoanei iubite, pentru ca bijuteria să o reprezinte și să o poarte cu plăcere. Dimensiunea și culoarea acesteia pot fi alese în funcție de cât de mult îi place iubitei tale să atragă sau nu atenția celor din jur. 

Cercei aur alb cu diamante și safire

 

Dacă ești decis să oferi de Valentine`s Day o bijuterie cu pietre prețioase, dar vrei ca aceasta să fie mai discretă decât un colier sau decât o pereche de cercei, poți alege un inel cu un design simplu și de efect. Și în acest caz, gama de modele este foarte variată din multe puncte de vedere: dimensiuni, număr de pietre, culori, așa că va trebui să te folosești de instinct și de ceea ce știi despre iubita ta când vei face alegerea finală.

Inel aur alb cu diamante de 2.97 CT

Un city break

Un alt cadou pe care i-l poți oferi iubitei tale de Valentine`s Day este un city break într-o destinație romantică sau într-o locație inedită, unde nu a mai fost niciunul dintre voi. Desigur, nu înseamnă că această variantă o exclude pe cea anterioară: îți poți surprinde iubita oferindu-i o bijuterie prețioasă, poate chiar un inel de logodnă, în timp ce vă plimbați pe malul Senei, cu siguranță o vei surprinde. 

Inel de logodnă Eris cu diamante de 0.88CT

Un parfum

O altă idee este să îi oferi iubitei tale în dar un parfum, dar această decizie poate fi ușor riscantă. Ideal ar fi să cunoști foarte bine gusturile iubitei tale în ceea ce privește mirosurile sau să știi exact care sunt parfumurile ei preferate. Poți, de asemenea, să ceri sfatul unui parfumier, care te-ar putea ajuta cu recomandări pe baza câtorva informații despre iubita ta pe care i le vei furniza.

Desigur, lista de posibile cadouri pentru iubită de Valentine`s Day nu se oprește aici, astfel că poți adăuga în ea și o cină romantică într-un loc care se numără printre preferatele ei, un ceas sau poate chiar ceva mai îndrăzneț, cum ar fi un set de lenjerie intimă.

Indiferent de cadoul pe care îl vei alege pentru femeia din viața ta, nu uita să îi oferi și un buchet de flori – dacă știi că îi plac. Transformă momentul în care îi înmânezi cadoul într-unul cu emoție pentru amândoi și exprimă-ți dragostea față de ea și prin gesturile tandre despre care știi că îi fac plăcere. Chiar dacă este ideal ca ceea ce îi vei oferi să îi fie pe plac, valoarea cadoului va fi și mai mare dacă va fi completată de emoția cu care veți trăi împreună acest moment.

Sursa foto: shutterstock.com, teilor.ro

https://www.teilor.ro/colectii/colectia-de-bijuterii-teilor-pure-diamonds-2020.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda