Martie este printre cele mai frumoase luni ale anului. Femeile iubesc această perioadă din an, iar bărbații știu că un cadou potrivit este ceea ce le trebuie pentru a le binedispune și a le arăta ființelor dragi cât de mult contează pentru ei.

Fie că îți este soție, iubită, mamă, mătușă sau fiică, pornește în căutarea unui dar potrivit nu doar personalității ei, dar și modului în care se prezintă zilnic, pasiunilor pe care le are, emoțiilor pe care le trăiește și surprinde-o plăcut.

De altfel, ține minte că cele mai frumoase daruri sunt acelea la care te aștepți mai puțin, iar lucrurile materiale sunt mai puțin valoroase. Atenția este cel mai important aspect într-o relație, de orice natură ar fi aceasta. Deci, nu uita că prima decadă a lunii martie este rezervată femeilor iubite care îți fac viața mai frumoasă, zilnic.

Flori, flori, cât mai multe flori

Sexul frumos apreciază o floare oferită fără niciun motiv anume. Un gentleman veritabil cunoaște acest secret. Nu este nevoie să fie luna martie pentru a oferi, din când în când, câte un buchet de flori sau un fir de trandafir femeii dragi. Dar, pentru că vorbim despre această perioadă din an, achiziționează un aranjament floral deosebit pentru iubita sau soția ta.

Florile de primăvară precum zambilele, freziile, lalelele multicolore, brândușele, lăcrimioarele sau bujorii parfumați sunt doar câteva dintre florile cu aromă de primăvară care pot să fie dăruite doamnelor. Fie că alegi să oferi un buchet bogat de flori diverse, frumos aranjat sau optezi pentru o cutie ambalată profesionist de către specialiști, caută să cunoști ce fel de flori iubește femeia de lângă tine. Cu acest cadou nu vei greși niciodată. Nu uita, femeile iubesc florile!

Parfumul face diferența

Atunci când oferi cadou un parfum, este bine să cunoști persoana pentru care îl achiziționezi. Aromele dulci sau florale se potrivesc personalităților suave, delicate, cu înclinație spre artă; aromele fructate sunt potrivite pentru femeile dinamice, energice, joviale; iar cele lemnoase atrag personalitățile ușor excentrice, în căutare de aventură și foarte pasionale.

Înainte de a decide, fă o căutare pe internet, cu certitudine vei descoperi o paletă largă de parfumuri, care mai de care mai de îmbietoare. Fie că alegi produse Givenchy sau de la alte branduri cunoscute, încearcă să oferi un parfum de calitate, pe care iubita sau soția ta să îl folosească cu drag. Nu ar strica să faci un audit succint al lucrurilor pe care le are pe masa de toaletă sau un chestionar rapid asupra lucrurilor de care are nevoie sau pe care și le dorește. 

City break de vis

Dacă partenera ta iubește călătoriile, știi deja locurile pe care dorește să le viziteze. Luna femeii este motivul perfect pentru un city break rapid, undeva în Europa Mediteraneană. Italia, Spania, Grecia sau Portugalia sunt țări unde temperaturile sunt destul de mari pentru această perioadă. Așa că, dă-i întâlnire la aeroport într-o zi de vineri și fugiți fericiți pentru un weekend, departe de zgomot!

Este bine să cumperi din timp biletele de avion și să faci rezervarea la hotel. Nu mai aștepta, caută chiar acum cea mai frumoasă destinație pentru a vă crea împreună cele mai frumoase amintiri.

Accesorii lucrate manual

În epoca digitală, din ce în ce mai multe persoane, în special femei iubesc lucrurile făcute manual. Poate și jumătatea ta sau mama ta iubesc lucrurile făcute de mână. Oferă-le un portret desenat în cărbune sau un tablou. Acest gen de cadou va rămâne pentru totdeauna în inimile lor, amintindu-le cu multă plăcere de tine.

Poți să optezi și pentru o ilustrație tip desen animat. Fii convinsă că o să reprezinte ceva unic pentru ele, sensibilizându-le cu siguranță. Este bine, dacă te-ai hotărât pentru un accesoriu manual, să dai comandă din timp, pentru a fi sigur că îl vei primi la timp.

Un album original sau o agendă tip Barnes & Noble este, de asemenea, un cadou original, de care femeile din viața ta se vor bucura.

Nu uita că cel mai prețios lucru pe care îl poți oferi cuiva este grija ta. Spune-le zilnic că le iubești și fii prezent în viața lor. Femeile se hrănesc din cuvinte, doar sunt ființe înclinate spre comunicare. Bărbații își ascund, de multe ori, sentimentele, acesta fiind unul dintre lucrurile care ne diferențiază. Fă din luna martie cea mai frumoasă lună a anului pentru femeile de lângă tine și bucură-te alături de ele de soare, energie bună și un pic de romantism!

Sursa foto Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda