Pe cât de utile pot fi gențile pentru bărbați, pe atât de mult unii tipi refuză în mod vehement să le poarte. Motivele lor pot varia de la teama de de stigmatul de „man purse”, la simpla nepotrivire cu stilul ales, oricât de masculine ar fi unele „poșete” create de marile branduri de modă.

Dacă nici tu poți fi convins să porți o geantă pentru bărbați, probabil că ai un stil vestimentar incoruptibil, dar, în același timp, te confrunți cu o problemă: nu prea ai unde să-ți ții majoritatea chestiilor de care ai nevoie zilnic. Din fericire, ți-am pregătit câteva soluții cool și compacte pentru „depozitarea” cheilor, portofelului și telefonului.

1. Borseta

full img 1382630

Borsetă Only & Sons, 43,90 lei, pe answear.ro

Nu, ceea ce vezi în imaginea de mai sus nu este o geantă de bărbați (deși poate fi purtată ca atare). Este o borsetă… știi tu, chestiile alea care erau populare în România printre valutiștii anilor ’90. Doar că acum au revenit în plină modă, nu doar în forma prezentată în poză, ci chiar și în forma lor originală (da, cea asociată cu valutiștii).

Uită de trecutul dubios al acestui accesoriu și poartă cu încredere o borsetă atunci când ești în vacanță, la un concert sau chiar și când ieși la alergat. O poți purta în jurul brâului sau chiar în jurul pieptului, pe diagonală; borseta este suficient de compactă pentru a nu te incomoda în vreun fel, dar destul de încăpătoare pentru a conține toate obiectele fără de care nu poți pleca de acasă.

2. Husa de telefon pentru braț

husa pentru brat sport fit cellara pentru telefoane cu ecran pana in 52 inch gri

Husă Pentru Braț Sport-fit Cellara, 59 lei, pe arsis.ro

Chiar dacă, prin absurd, ți-ar plăcea gențile de bărbați, nu ai putea să porți una atunci când ieși la alergat sau mergi la sală. Și cu toții știm cât de înșelătoare pot fi buzunarele pantalonilor sport…

Dacă îți place să asculți muzică în timpul activității fizice sau dacă folosești diverse aplicații de fitness, atunci o husă de telefon pentru braț poate deveni accesoriul tău preferat. Telefonul tău se va afla mereu în siguranță, oricât de intens sau de rapid e sportul pe care îl practici.

3. Rucsac mic

rucsac cu compartiment pentru laptop pepe jeans 77722 51 47 1

Rucsac Pepe Jeans, 194,99 lei, pe elephant.ro

Am promis că îți vom oferi idei de accesorii compacte și ne-am ținut de cuvânt. Rucsacul pe care îl propunem are dimensiunile de 27 x 36 x 12 cm, unde 36 cm înseamnă înălțimea. Un astfel de accesoriu este însă unic în lista noastră deoarece îți oferă poate chiar mai mult spațiu decât majoritatea genților pentru bărbați.

Rucsacul ales de noi se potrivește mai bine stilului casual, dar pe același site există și modele mult mai elegante, potrivite unei ținute business. Ține minte doar că într-un astfel de model nu-ți va încăpea un laptop cu display mai mare. În același timp, astfel de rucsacuri compacte sunt destul de rare.

4. Portofel cu lanț

portofel din piele cu lant 0 750

Portofel din piele cu lanț, 71,20 lei, pe motorai.ro

Ai fi tentat să crezi că portofelul cu lanț este un accesoriu mai potrivit stilului metal sau hainelor de motociclist. În primul rând, asta nu ar fi un lucru uncool. În al doilea rând, e vorba doar de un lanț argintiu din inox care îți leagă portofelul de curea; ar fi cam greu să nu-l potrivești la orice stil vrei tu.

Portofelul este obiectul care ar trebui să se afle în permanență în siguranță și sub supravegherea ta, iar un lanț fix asta te ajută să faci. Dacă ai deja un portofel la care nu dorești să renunți, poți încerca să îl modifici astfel încât să legi un lanț de el.

5. Pantaloni cu buzunare laterale

pantaloni pierre cardin cardin belted cargo pt barbati 51004822 l

Pantaloni Pierre Cardin, 95 lei, pe fashionsport.ro

În general, pantalonii cu buzunare laterale nu sunt considerați ca fiind tocmai cea mai elegantă piesă vestimentară din lume, dar la fel ca mai toate accesoriile din această listă, pot fi cu ușurință integrați într-un stil casual și sunt numai buni pentru vacanțe.

Avantajul unor astfel de buzunare este că îți poți ține în ele toate accesoriile esențiale pe care le-am menționat deja: portofel, chei, telefon. În pantaloni le vei avea mereu în siguranță deoarece vei simți mereu prezența lor. Chiar dacă va fi poate mai greu să găsești o pereche de pantaloni cu buzunare laterale potrivită stilului tău, alegerea va fi de cele mai multe ori una sigură.

Asortează aceste accesorii ținutei tale sau transformă-le chiar în piese centrale. Iar după ce ești mulțumit de alegerile făcute, bucură-te de confortul de a avea la îndemână, dar și în siguranță obiectele importante.

Sursă foto: Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda