Crăciunul se apropie, iar odată cu acesta și grija cadourilor pentru cei dragi. Nu lăsa alegerea darurilor pe ultima sută de metri. Amânând, nu doar că vei fi mai stresat, ci va trebui să faci și compromisuri în privința cadourilor.

Degeaba îl găsești pe cel perfect online, dacă faci acest lucru cu o zi înainte să trebuiască să-l dăruiești. Ca să nu riști, e bine să îți aloci timp pentru livrare și posibile întârzieri. Același lucru e valabil pentru cumpărăturile din magazinele fizice: așteptând să se aproprie Crăciunul, te vei confrunta cu îmbulzeala care are loc inevitabil în această perioadă.  

Așa că nu mai aștepta și alege din timp cadouri pentru cei dragi. Inspiră-te din ideile de cadou de mai jos ca să îți surprinzi iubita cu un dar pe gustul ei:

 1. Un parfum potrivit ocaziei

Atunci când oferi un parfum în dar de Crăciun, aspectul acestuia devine la fel de important ca aroma sa. O sticlă cu aspect festiv (fie că înclini spre un stil chic, fie elegant) e esențială pentru un cadou memorabil. Iată câteva exemple de parfumuri cu care ți-ai putea încânta prietena de Crăciun:

 • Chopard – apă de parfum Chopard Wish (oriental, vanilat)
 • Hugo Boss – apă de parfum Hugo Boss Femme (floral, fructat)
 • Salvatore Ferragamo – apă de parfum Signorina (floral, condimentat)
 • Yves Saint Laurent – apă de parfum Black Opium (oriental, condimentat)
 • Versace – apă de parfum Crystal Noir (floral, oriental)
 • Thierry Mugler – apă de parfum Thierry Mugler Angel (vanilat, oriental)
 1. Un set de produse de beauty

Orice femeie apreciază produsele de înfrumusețare de calitate. Dacă prietena ta petrece mult timp aranjându-se și adoră să se machieze, cu siguranță va aprecia un set de produse de beauty. Iată câteva idei care să te inspire:

 • Un set de măști de față de lux
 • Un set de farduri trendy, de ochi sau față
 • Un set de make-up tematic, în funcție de stilul său (nude, festiv, colorat)
 • Un set de rujuri
 1. Un lănțișor cu un medalion personalizat

Un lănțișor cu un medalion gravat va deveni unul din obiectele prețuite ale iubitei tale. Important este să alegi un mesaj simbolic, cu impact, despre care știi că va fi apreciat de prietena ta, potrivit Best Products. Poate fi vorba de o dată specială, un nume, un loc sau chiar câteva cuvinte romantice. În plus, acest cadou are avantajul că este flexibil din perspectiva costului. În funcție de buget, te poți orienta către anumite materiale și branduri.

 1. Hartă răzuibilă

Dacă prietena ta e pasionată de călătorii și visați să vedeți cât mai mult din jurul lumii, harta răzuibilă poate fi o idee excelentă. Cu o hartă de tip „am fost acolo”, puteți marca împreună locurile pe care le-ați vizitat. Acest cadou e o idee bună pentru că celebrează atât trecutul, cât și viitorul vostru împreună. În plus, e un cadou economic, dar cu valoare emoțională mare.

 1. Un smartwatch cu aspect feminin

Dacă iubita ta apreciază tehnologia, petrece mult timp pe smartphone, însă nu are încă un smartwatch, cu siguranță va fi fericită dacă îi dăruiești unul. Acesta poate fi un cadou pe cât de funcțional, pe atât de estetic, cu noile modele elegante de smartwatch-uri disponibile pe piață. Totodată, acest cadou o va impulsiona să aibă grijă de sănătatea sa și să nu neglijeze activitatea fizică, datorită funcțiilor precum măsurarea pașilor și a bătăilor inimii. Anumite modele au funcții chiar mai avansate, precum monitorizarea calității somnului.

Sursă foto: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda