E obiectul care te însoțește zi de zi și cel pe care te bazezi chiar și pentru cele mai (aparent) mărunte aspecte din viața ta. Nu-i surprinzător, deci, că vrei să-l păstrezi intact și perfect funcțional. Împreună cu Mobiup, îți arătăm pe parcursul mai multor episoade tot ce ai de făcut ca să-ți blindezi telefonul. La propriu.

Sezonul cald se apropie cu pași repezi, iar ocaziile de  te bucura pe deplin de natură, împreună cu gașca, se vor înmulți de la un weekend la altul. Unul dintre modurile cele mai la îndemână de a reuni prietenii rămâne clasica ieșire la iarbă verde, care nu solicită resurse prea mari de organizare și care vă poate aduce tuturor ore întregi de distracție.

Vremea bună nu îți aduce doar motive în plus pentru a căuta locuri frumoase și înverzite, în apropierea orașului, ci și condiții optime pentru a-ți folosi gadgeturile la adevărata lor capacitate. Pentru ca ieșirile la iarbă verde să aibă parte de un soundtrack cât mai potrivit, iar toate momentele amuzante să rămână imortalizate, ai nevoie să pui în rucsac gadgeturile potrivite.

Playlistul direct pe boxa portabilă

Ce ar fi o reuniune cu prietenii fără o boxă portabilă care să satisfacă preferințele muzicale ale fiecăruia dintre voi? Din fericire, există o varietate atât de mare de modele, încât petrecerea voastră în aer liber va fi animată exact așa cum vă place. Mai mult, sunetul puternic al boxelor poate deveni și mai intens, datorită posibilității de a conecta simultan mai multe boxe la același smartphone sau la aceeasi tableta.

Cu o durată de redare audio cuprinsă între 5 și chiar 20 de ore, în funcție de modelul ales, boxele portabile cu conectare prin Bluetooth îți oferă inclusiv posibilitatea de a desfășura cu ajutorul lor apeluri telefonice. Mai mult, modelele waterproof îți dau posibilitatea de a continua petrecerea de la grătar chiar și atunci când câteva picături răzlețe de ploaie amenință să vă strice distracția.

Comunicare cu mâinile pe volan

Când mergi cu mașina spre locul în care tu urmează să campezi, atmosfera degajată care te așteaptă acolo nu ar trebui să-ți abată gândurile de la drum. Pentru a rămâne conectat cu prietenii, dar pentru a nu risca nicio secundă să provoci un eveniment rutier, ține mâinile pe volan și lasă convorbirea telefonică în grija unui set cu casca Bluetooth și cu încărcător auto inclus.

Casca îți oferă îți oferă alerte sonore în timp real cu privire la nivelul bateriei și la starea conexiunii, dar îți oferă și posibilitatea de a controla volumul sonor fără a atinge smartphone-ul. Cu până la 11 ore de autonomie în timpul vorbirii, acest gadget duce în derizoriu orice scuze folosite pentru a continua să ții telefonul la ureche în timp ce ești la volan.

Și la iarbă verde, dar și pe Facebook și Insta

S-o recunoaștem, trăim în era în care momentele care nu ajung rapid pe rețelele sociale nu par trăite cu adevărat. Dacă tot ai strâns la un loc toți prietenii, nu rata șansa de a-i aduna și în aceeași fotografie. Pentru asta, vei avea nevoie de un selfie stick. Compatibile cu majoritatea modeleleor de smartphone, suporturile telescopice dispun de un mâner din silicon care te ajută să ții telefonul bine și pozele să nu iasă “mișcate”.


Citește și alte articole pe această temă:


Mereu conectat

Dacă ieșirea ta la iarbă verde include și sporturi ușoare ca volei sau badminton, cu siguranță nu vrei ca jocul tău să fie stânjenit de balansul telefonului mobil în buzunar. Lasă-l în cort, mașină sau pe pătură, activează-i Bluetooth-ul și conectează-l la smartwatch-ul de pe mâna ta, pentru a nu pierde niciun apel important.

Ceasul inteligent îți monitorizează pașii parcurși și ritmul cardiac, îți dă notificările din social media și te ajută să răspunzi la mesaje. Are o autonomie de până la patru zile patru zile, așa că nu e cazul să îți faci griji dacă ieșirea la grătar se transformă într-o mini-vacanță în natură.

Ore întregi de distracție, susținute de bateria externă

Atunci când distracția cu gașca se prelungește mult peste orele de autonomie ale acumulatorului smartphone-ului, intră în scenă soluția salvatoare: bateria externă. Cu ajutorul cablului de concectare, ea poate fi folosită pentru încărcarea oricărui dispozitiv, iar nivelul de încărcare poate fi aflat oricând datorită indicatorului cu leduri.

Dacă ai nevoie să conectezi mai mult de un gadget la bateria externă, poți alege un model care dispune de două porturi USB și care are o capacitate de minimum 10.000 Mah. Astfel, ai garanția încărcării integrale a acumulatorilor ambelor telefoane, pentru a le menține în funcțiune pe parcursul a cât mai multe ore.

Cu arsenalul tehnic potrivit, cu siguranță vei avea parte de o vară demnă de ținut minte. Dacă ți-ai găsit deja cei mai buni prieteni, nu-ți mai trebuie decât gadgeturile de mai sus, pentru distracție ca la carte.

Credit foto: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda