Pentru ca prima întâlnire să fie cu adevărat reuşită, e nevoie să dai tot ce ai mai bun din tine. Ştii deja că este ca mersul pe sfoară şi că totul poate pica în câteva clipe. Dacă vei urma sugestiile noastre, îţi poţi construi o plasă de siguranţă. 

Alege bine locul şi fii atent la cum te prezinţi

Imaginea ta, ceea ce vrei să transmiţi, trebuie să coincidă cu ceea ce eşti cu adevărat. Îţi place să cunoşti persoane noi pe reţelele de socializare? Trebuie să te asiguri că lumea te percepe aşa cum eşti. Ca să te asiguri că nu eşti interpretat greşit, îţi poţi întreba prietenii apropiaţi dacă profilul tău coincide cu realitatea. 

După ce ai depăşit această fază, invitaţia ţi-a fost acceptată şi urmează să treci la întâlnirea propriu-zisă, trebuie să alegi cu atenţie locurile. Este de preferat ca prima întâlnire să nu aibă loc la un restaurant, unde să descoperiţi că nu aveţi mare lucru în comun înainte să vină mâncarea. Alege o cafenea sau un bar unde să socializaţi. Îmbracă-te adecvat locaţiei alese. Nu îţi lua costumul de ginerică, dacă ieşiţi la o limonadă. Tuns, frezat, aranjat, parfumat. Aşa trebuie să te prezinţi, dacă vrei să impresionezi. 

Ce să NU faci la prima întâlnire

În general, la prima întâlnire se fac aceleaşi şi aceleaşi greşeli. Iată o listă a lucrurilor de care trebuie să te fereşti: 

  • Nu lăsa discuţiile să lâncezească! Aminteşte-ţi că v-aţi întâlnit ca să vă cunoaşteţi mai bine. Nu e momentul să te laşi cuprins de emoţii şi să nu spui nimic. Tăcerea nu va face altceva decât să o sperie. Caută subiecte interesante de discuţie şi nu vorbi doar tu. Depănaţi amintiri din copilărie, află ce îi place şi ce nu îi place, încearcă să o cunoşti cât mai bine. Evită discuţiile despre relaţiile eşuate. 
  • Evită atingerile! Aici intră mai multe exemple de “aşa nu”. În primul rând, trebuie să îţi ţii mâinile acasă, chiar dacă ai impresia că aşa îi vei arăta cât de interesat eşti de ea. La prima întâlnire, atingerile trebuie să fie limitate şi prieteneşti, nicidecum cu tentă sexuală. 
  • Nu face excese bahice! Să te îmbeţi la prima întâlnire ar ridica semne de întrebare serioase despre tine. Persoana cu care ai ieșit în oraș nu va ştii dacă ai depăşit măsura pentru a trece peste emoţii sau pur și simplu e un viciu care te caracterizează. Pentru a evita neplăcerile şi a prinde curaj, încearcă băuturi mai slabe, mănâncă ceva între două beri sau bea din când în când şi câte un pahar cu apă. 
  • Nu te da în spectacol! Ai auzit că fetelor le plac băieţii răi, dar prima întâlnire nu este în niciun caz prilejul să îi demonstrezi că poţi să înjuri cinci minute fără să te repeţi. Cel mai bine este să eviţi să foloseşti limbajul de cartier. Încearcă pe cât posibil să fii un gentleman şi nu doar la prima întâlnire. 

Acestea sunt principalele reguli după care trebuie să joci la prima întâlnire. Dacă le vei respecta, şansele tale de a ajunge şi la a doua întâlnire sau chiar la o relaţie de durată vor creşte considerabil. 

Sursa foto: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda