E obiectul care te însoțește zi de zi și cel pe care te bazezi chiar și pentru cele mai (aparent) mărunte aspecte din viața ta. Nu-i surprinzător, deci, că vrei să-l păstrezi intact și perfect funcțional. Împreună cu MOBIUP, îți arătăm, pe parcursul mai multor episoade, tot ce ai de făcut ca să-ți blindezi telefonul. La propriu.

Anul este pe sfârșite, așa că se apropie momentul în care tragi linie pentru a vedea câte obiective ai atins dintre cele pe care ți le-ai setat în urmă cu 12 luni. Însă trebuie să îți faci planurile și pentru anul care urmează. Tehnologia se dovedește extrem de utilă și în acest caz, indiferent că îți propui să avansezi în carieră, să călătorești mai mult sau să îți îmbunătățești condiția fizică. Telefonul mobil este suportul care te stimulează, prin multiplele sale moduri de utilizare, să te apropii cât mai repede de ceea ce îți dorești și, în același timp, să nu pierzi din vedere niciunul dintre obiectivele propuse.

Următoarele aplicații motivaționale te ajută să ții pasul cu rezoluțiile de început de an, astfel încât, la finalul anului viitor, majoritatea sau chiar toate țintele stabilite acum să fie atinse. Alege-o pe oricare dintre ele, instaleaz-o pe smartphone-ul tău și începe să îți construiești, pas cu pas, succesul. 

Coach.me

Aplicația Coach.me îți poate fi de un real folos dacă vrei să vezi, la finalul fiecărei zile, dacă ai reușit sau nu să îți atingi obiectivele propuse. Te poate ajuta să fii tot mai motivat, astfel încât, dacă la prima utilizare a aplicației îți dai seama că nu ai reușit să faci tot ce ți-ai dorit, la următoarele să dai tot ce ai mai bun pentru a-ți crește rata de succes. Spre deosebire de alte aplicații motivaționale, Coach.me îți oferă recomandări personalizate și ai posibilitatea chiar de a primi sfaturi de la o persoană reală, pentru care va trebui, însă, să plătești.

Aplicația este disponibilă pe iOS și Android.


Citește și : 


Habitica: Gamified Taskmanager

Această aplicație ți se potrivește mai ales dacă funcționezi pe bază de recompense și dacă simți că fiecare zi este un concurs cu tine însuți și vrei să fii cea mai bună versiune a ta. Cu Habitica, ești răsplătit și felicitat pentru fiecare obiectiv atins, însă ești pedepsit atunci când ratezi ținta. În plus, aplicația îți permite să concurezi virtual cu prietenii tăi, precum și să devii membru în diverse grupuri virtuale, în funcție de interesele tale. 

Aplicația este disponibilă pe iOS și Android.

Way of Life

Cu aplicația Way of Life, îți sunt urmărite atât obiceiurile care au un impact pozitiv asupra vieții tale, cât și cele care nu îți aduc niciun beneficiu. Acest lucru te ajută să afli dacă ar trebui să renunți la anumite lucruri pe care le faci în mod uzual, dar și care sunt acelea cu care este bine să continui. În plus, obiceiurile tale sunt reprezentate prin grafice și diagrame, pentru ca urmărirea propriului progres să fie cât mai simplă.

Aplicația este disponibilă pe iOS și Android.

Strides: Habit Tracker

Folosește aplicația Strides dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți organiza activitățile zilnice, nu doar pe cele profesionale, ci și pe cele care țin de propria relaxare. Strides îți permite să îți setezi diverse obiective cu privire la buget, program de somn, activități sportive și multe altele și să urmărești progresul pe care îl faci pentru a le atinge. Aplicația îți măsoară evoluția, dar rezultatele le primești la un interval ales de tine: zilnic, săptămânal, lunar sau anual. Așadar, dacă ai nevoie de o motivație suplimentară pentru a alerga zilnic în parc sau pentru a nu depăși un anumit buget pe cheltuielile săptămânale, Strides îți va fi cu siguranță de ajutor. 

Aplicația este disponibilă doar pe iOS. 

GoalsOnTrack

Și GoalsOnTrack este o aplicație pe care te poți baza dacă vrei să devii mai eficient și să te apropii cât mai repede de atingerea obiectivelor tale. Aceasta se diferențiază de alte aplicații prin faptul că dispune și de funcția de jurnal adică poți adăuga note despre evoluția ta sau gânduri motivaționale. Recitindu-le la o anumită perioadă de timp, îți vei putea analiza singur nu doar progresul măsurat numeric, ci și modul în care ți s-au schimbat percepțiile sau, dimpotrivă, dacă ai rămas constant. 

Aplicația este disponibilă doar pe iOS. 

Telefonul mobil este, astăzi, mai mult decât un instrument care te ajută să comunici cu cei aflați la distanță. Datorită numeroaselor funcții de care dispune, îți este de folos în aproape orice context, mai ales dacă îți instalezi pe el aplicațiile potrivite pentru tine. Cu un smartphone, chiar și atingerea obiectivelor pe care urmează să ți le setezi pentru anul următor este mai simplă, așa că ai toate resursele necesare pentru a avea succes în ceea ce ți-ai propus. 

Sursa foto: shutterstock.com, apps.apple.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda