Felul în care arăți poate fi controlat, chiar dacă nu poți decide care îți sunt genele sau trăsăturile fizice pe care le ai. A fi atrăgător e o combinație de mai mulți factori, printre care îngrijirea, personalitatea și stilul. 

Fie că vrei să-ți amplifici sex-appealul, fie că nu știi de unde să începi pentru a deveni mai interesant pentru femei, iată câteva schimbări pe care le poți face pentru ca doamnele și domnișoarele să te privească cu alți ochi.

1. Îngrijește-te

Cel mai ușor mod prin care să devii mai atrăgător este să te îngrijești de igiena personală, iar acest lucru nu are de ce să îți consume prea multă energie. Dacă arăți curat și miroși bine, ceilalți își vor dori, în mod inconștient, să stea în apropierea ta. O tunsoare care să se potrivească formei feței, meticulozitate în privința igienei orale, dușuri zilnice, un parfum pe care să-ți facă plăcere să-l folosești – iată cum lucrurile simple te-ar putea ajuta să obții ce îți dorești.

2. Poartă barbă

Să porți barbă e unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a cuceri mai ușor femeile. Pentru ele, cei mai sexy bărbați sunt aceia care poartă barbă, iar asta a reieșit dintr-un studiu realizat la University of New South Wales. Potrivit cercetării, părul facial a fost asociat cu maturitatea și masculinitatea.

3. Poartă ochelari de soare

Ochelarii de soare te vor face să pari misterios, iar acest lucru este sexy. Ochii sunt o grozavă sursă de informații și, în același timp, de vulnerabilități. Un alt atu al ochelarilor de soare este că te ajută să ascunzi asimetriile faciale, iar acesta e un lucru folositor, dacă vrei să impresionezi de la prima vedere. 

4. Lucrează-ți corpul

Să îți „lucrezi“ corpul nu înseamnă neapărat să ai un abdomen „six pack“ și să îți scoți în evidență fiecare grupă de mușchi. Pentru a căpăta mai multă încredere în tine și a deveni mai atrăgător, tot ce ar trebui să faci este să îți definești foarte bine relația cu tine însuți. Ce înseamnă asta? Să fii conștient de felul în care corpul tău funcționează și care sunt nevoile pe care ar trebui să le iei în serios. Exercițiile fizice regulate nu doar că au un efect benefic asupra aspectului fizic, dar te ajută și să te relaxezi și să dormi mai bine. Un stil de viață sănătos nu înseamnă neapărat să mergi la sală și să participi la antrenamente dificile. Poți avea grijă de corpul tău și alergând prin parc, participând la cursuri de dans, mergând pe bicicletă. Alege, pur si simplu, activitatea fizică pe care o îndrăgești cel mai mult și acordă-i câteva minute zilnice.

5. Fii sociabil

Lipsa prietenilor în viața ta este un factor la fel de dăunător ca fumatul zilnic, susțin cercetătorii. Dacă te simți singur, crearea unui cerc de prieteni ar trebui să reprezinte o prioritate pentru tine. 

În plus, oamenii de știință de la Universitatea din California susțin că, dacă ești înconjurat de un grup de prieteni, ai șanse mai mari de a câștiga câteva puncte la capitolul atractivitate. Motivul este ceea ce se numește „Cheerleader Effect“, un fenomen psihologic prin care oamenii par a fi mult mai atrăgători atunci când fac parte din grupuri.

Despre felul în care poți deveni atrăgător și care sunt trăsăturile de care sunt fermecate femeile s-au făcut multe studii. Concluziile acestora pot fi utile în viața de zi cu zi, mai ales dacă ești conștient de atuurile tale fizice și comportamentale. Dacă vei ține cont de pașii prezentați în acest articol, șansele de a deveni un bărbat mai atrăgător ar putea crește considerabil.

Sursă foto: Jaroslav Monchak/ Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda