Hoverboard-ul încă mai poate fi îmbunătățit și, chiar dacă îl folosești zilnic și îl controlezi ca un adevărat expert, momentan rămâne doar la stadiul de jucărie. Trebuie să știi, însă, că se fac teste, iar în viitorul nu foarte îndepărtat ar putea fi introdus în competițiile sportive. 

Treci de la skateboarding la hoverboarding 

Dacă ai un hoverboard sau intenționezi să îți cumperi unul, atunci te poți apuca de hoverboarding. Este doar un upgrade al skateboarding-ului. Primul care a încercat să înlocuiască placa obișnuită cu un hoverboard a fost nimeni altul decât Tony Hawk. A făcut-o în 2014, iar în prezent există copii care l-au dus la nivel de artă. Sunt toate șansele ca hoverboarding-ul să intre în calendarul competițional, așa că te poți apuca chiar azi să înveți noi scheme. 

Încearcă hocheiul pe hoverboard

Sportul la care hoverboard-ul pare că se potrivește cel mai bine este hocheiul. Patinele clasice au fost înlocuite cu destul de mult succes, mai ales în Statele Unite ale Americii și în Canada, acolo unde hocheiul pe gheață este sport național. Dacă vrei să încerci, trebuie să știi că regulile rămân în mare măsură aceleași, iar obiectivul principal va rămâne să-i dai gol echipei adverse. 

Vei avea, însă, nevoie de câțiva prieteni alături de care să exersezi. Dacă vă strângeți opt inși, vă puteți împărți în echipe de câte patru, numărul maxim de participanți pentru a nu risca accidentările. Vă trebuie și un spațiu destul de mare pentru a practica hocheiul pe hoverboard, care poate fi atât în aer liber, cât și în sală. Veți înlocui și pucul cu o minge pe care nu veți avea voie s-o loviți decât cu crosele. De asemenea, nu vor fi permise împingerile și bodychek-urile. 

Aruncă la coș de pe hoverboard

Baschetul este un alt sport pe care ai putea încerca să îl practici pe hoverboard. Va fi dificil să bați mingea și să te miști în același timp, dar vei învața să-ți menții echilibrul. Ideal ar fi să joci 1 la 1 sau 2 la 2, pentru a avea suficient spațiu de mișcare și a nu vă lovi. 

În schimb, dacă ești pasionat de fotbal, află că nu vei putea să îl practici vreodată pe hoverboard. Pentru sportul rege ai nevoie în continuare să îți folosești picioarele, iar șansele ca acest lucru să se schimbe vreodată sunt nule. 

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda