Pentru că te-a sprijinit necondiționat, ți-a reamintit ori de câte ori a fost nevoie că ești o iubită sau o soție minunată, e timpul să îl răsfeți. Cum, în acest context, nu prea mai ai cum să îl surprinzi cu o destinație de vacanță inedită, nu îți mai rămâne decât să alegi un cadou care să îl bucure. E drept, chiar daca ai ajuns să îți cunoști jumătatea și să îi anticipezi alegerile, este dificil să o mai surprinzi. Tocmai de aceea, venim cu câteva recomandări:

Parfumul preferat

Cu aroma de santal și cedru, mosc sau vanilie neagră, un parfum va reprezenta un cadou inspirat și totodată o dovadă de dragoste. Oferta de parfumuri barbati este mai mult decât variată și, indiferent de gusturi, vei găsi aroma care să i se potrivească, indiferent dacă merge la plajă, are o întâlnire de afaceri sau organizează un picnic la iarbă verde.  

O cină romantică

Chiar dacă nu e la Paris, la un etaj superior al Turnului Eiffel sau în Dubai, la ultimul etaj de la Burj Khalifa, o cina romantică va fi apreciată, mai ales că ați stat peste două luni acasă și ați gătit împreună sau ați comandat pizza și paste de la restaurant. Încearcă să comanzi ceea ce lui îi place mai mult, fie că e vorba de un vin demisec sau de o prăjitură pavlova la desert. Fă-i o surpriză, amenajează decorul și secretul unei seri reușite va depinde, în continuare, doar de voi doi.

Un zbor cu elicopterul sau în balonul cu aer cald

Cadourile neconvenționale care vin la pachet cu o doză de adrenalină mereu vor fi bine primite de către destinatar. Dacă partenerul tău e o persoană energică, mereu dornică de adrenalină, nu ai cum să dai greș cu un asemenea dar. 

O pereche de butoni 

De diverse mărimi și modele, butonii pentru cămașă adaugă o notă distinctă oricărei ținute. Dacă ai lângă tine un tip rafinat, care acordă o mare atenție ținutei, acest accesoriu va fi mai mult decât apreciat. 

Un portofel

Nu degeaba putem descifra, de la prima întâlnire, calibrul unui bărbat în funcție de câțiva indicatori: portofel, ceas, pantofi. Tocmai de aceea, oferă-i un portofel de calitate superioară, din piele, rezistent. Nu doar că îi va folosi, ci va reprezenta, totodată, și un indicator a ceea ce afișează el, ca mascul alfa.

Un set de lux pentru bărbierit

Din cele mai vechi timpuri, un set de lux pentru bărbierit este un cadou util, care nu se va demoda niciodată. Nu doar că e un accesoriu care trebuie să facă parte din trusa de îngrijire a oricărui bărbat, ci reprezintă un set de instrumente mai mult decât utile.

După o perioadă delicată, în care, poate, relația voastră nu a traversat numai momente frumoase, e timpul să îi arăți cât de mult contează pentru tine și cât de mult apreciezi sprijinul lui. 

Sursa foto: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda