Mașinile frumoase au atras dintotdeauna toate privirile, iar bărbații cu bani au știut să profite din plin de acest lucru. Fie că e vorba despre design, despre prețul de achiziție sau despre amândouă, un automobil scump îl scoate și pe șofer în evidență. Problema este că nu toți bărbații își permit un Ferrari, un Lamborghini sau poate nici măcar un BMW sau un Mercedes. Există, însă, și modele la prețuri accesibile care te scot în evidență. Le găsești mai jos: 

Orientează-te spre piața japoneză

Japonezii fac mașini fiabile, iar Toyota vine cu o mulțime de modele care arată bine și costă puțin. Vrei să impresionezi? Încearcă o Toyota Corolla, Avensis sau Prius. Pe lângă aspect, unele dintre ele sunt echipate și cu motoare hibride. Într-o lume tot mai orientată spre combaterea poluării, dacă vei avea o mașină eco friendly, vei ieși, cu siguranță, în evidență. Practic, mesajul pe care îl vei transmite este că iubești planeta. Pe lângă asta, vei face și economii serioase: nu vei mai da atât de mulți bani pe benzină. 

Stilul sport, mereu la modă

Dacă ești mai pasionat de caii putere decât de mediul înconjurător, atunci poți opta pentru o mașină sport. Vei găsi destule modele la prețuri de achiziție decente, dar costurile de întreținere sunt mult mai mari. Spre exemplu, Audi TT rămâne o mașină foarte populară în rândul pasionaților de viteză și adrenalină. O poți cumpăra pentru câteva mii de euro, dar reparațiile sunt costisitoare. Și Ford propune modelele RS și Mustang, ambele cu mulți cai putere, dar și cu un consum de combustibil pe măsură. Dacă îți dorești un model comparabil cu cele folosite la raliuri, atunci ar trebui să te orientezi spre Mitsubishi Lancer și Subaru Impreza. 

Ia-ți o mașină de lux sub 20.000 de euro

Mașinile de lux îmbătrânesc și ele, iar prețul scade odată cu trecerea anilor. Piața second-hand nu duce lipsă de modele al căror preț de catalog era de peste 50.000 de euro în urmă cu 10 ani, iar acum le poți achiziționa la nici jumătate din valoare. Astfel de exemple găsești la aproape orice producător, fie că se numește Mercedes, BMW, Cadillac sau Jaguar. Acestea arată în continuare foarte bine și sunt fiabile, dar întreținerea lor, la fel ca în cazul mașinilor sport, va fi mai scumpă. 

Ține minte însă că proverbul potrivit căruia nu haina îl face pe om se poate adapta și în cazul automobilelor. Așadar, nu mașina îl face pe om. Încrederea în propriile forțe și felul tău de a fi te vor scoate întotdeauna în evidență mai mult decât ar putea s-o facă orice autoturism. 

Sursa foto: pixabay.com/SplitShire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda