Disclaimer: E obiectul care te însoțește zi de zi și cel pe care te bazezi chiar și pentru cele mai (aparent) mărunte aspecte din viața ta. Nu-i surprinzător, deci, că vrei să-l păstrezi intact și perfect funcțional. Împreună cu MOBIUP, îți arătăm pe parcursul mai multor episoade tot ce ai de făcut ca să-ți blindezi telefonul. La propriu.

Vara s-a instalat cu drepturi depline, așa că nu ai nimic mai bun de făcut decât planuri de vacanță. Indiferent de locurile unde vei alege să îți petreci zilele libere, cu siguranță vei dori să te bucuri de câteva zile însorite, la malul mării. Dacă escapada ta pe litoral îi implică și pe prietenii cei mai buni, atunci serile se vor încheia cu câte o petrecere care vă va reaprinde cheful de distracție până la răsăritul Soarelui. Pentru ca distracția să fie deplină, îți trebuie poftă de viață, dar și gadgeturi care să nu te lase tocmai atunci când ai mai mare nevoie de ele. Înainte de a face bagajul pentru vacanța de anul acesta, aruncă un ochi pe lista de mai jos. Ar putea să-ți fie mai folositoare decât crezi.

Începe petrecerea cu rezerve totale de energie

Vorbim despre o petrecere, dar ce ar fi să începem de la momentul care o precede? Dacă pleci la drum cu mașina, tentația de a da muzica de la radio pe playlistul din mobil este mare. Totuși, acumulatorul telefonului te-ar putea lăsa înainte să ajungi pe plajă, iar asta nu ar face decât să-ți compromită distracția. Folosește un suport auto cu încărcare wireless, pentru ca rezerva ta de energie să rămână la nivel maxim pe tot parcursul călătoriei, pentru ca, odată ce vei ajunge la destinație, să te poți bucura pe deplin de petrecere.

Amplifică sunetul, cu boxe Bluetooth 

Ce ar fi o petrecere pe plajă fără muzica preferată a găștii tale? Cu o boxă portabilă de mare putere sau cu mai multe și mai mici, dar conectate la același smartphone și plasate strategic, cu siguranță vei anima plaja. Tu și prietenii tăi veți putea transpune hiturile verii sau melodiile care vă trezesc amintiri frumoase direct din memoria telefonului, fără bătăi de cap și fără cabluri inutile. Dacă veți alege o plajă sălbatică, nu veți risca nici măcar prezența unor eventuali vecini de cearceaf să vă atragă atenția cu privire la volumul muzicii. 

Surprinde cele mai bune momente cu un selfie stick

Telefoanele mobile din prezent sunt dotate cu camere foto de cea mai bună calitate, așa că ai cele mai mari șanse ca selfie-urile să-ți iasă exact așa cum ți-ai dorit. Pentru asta, trebuie să ai la îndemână un selfie stick, chiar și la o petrecere de pe plajă, mai ales că sunt toate șansele ca apusul soarelui să aibă loc cu mult timp înainte ca distracția să se termine. Cu un mâner telescopic și cu o mufă de 3,5 milimetri care potrivește cu jackul oricărui telefon, selfie stickul nu va ocupa mult loc în bagaj și va adăuga o greutate neglijabilă rucsacului. 


Citește și :


Salvează-ți amintirile pe un card de memorie generos

Cu multe de încercări până să găsești fotografia de cuplu sau de grup perfectă și cu zeci de minute de filmări, memoria telefonului tău va fi pusă la încercare pe durata unei petreceri ținute la malul mării. Chiar dacă ai la dispoziție cel puțin 32 GB, nu strică să dublezi capacitatea de stocare a telefonului cu ajutorul unui card de memorie. Înainte să îl alegi, citește cu atenție caracteristicile tehnice indicate pe ambalaj, pentru ca el să se potrivească cât mai bine cu performanțele camerei foto-video a telefonului tău mobil.

Ore întregi de petrecere, cu o baterie externă pe măsură

Dacă ți-ai pregătit provizii suficiente de mâncare și de lichide și ai plecat către mare fără o baterie externă, petrecerea ta nu va fi tocmai reușită. Alege un model cu o capacitate suficientă pentru cel puțin două-trei încărcări ale telefonului și chiar cu dublu port USB, în cazul în care unul dintre prietenii tăi ar putea avea nevoie de ajutor. Dacă vrei și mai multă siguranță cu privire la funcționarea permanentă a telefonului mobil, caută și o husă de telefon cu baterie încorporată. 

Nu lăsa detaliile tehnice să-ți strice bucuria unei petreceri ținute pe plajă. Fă-ți bagajul cât mai înțelept și caută acele gadgeturi care se potrivesc cel mai bine cu telefonul tău.

Credit foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda