E obiectul care te însoțește zi de zi și cel pe care te bazezi chiar și pentru cele mai (aparent) mărunte aspecte din viața ta. Nu-i surprinzător, deci, că vrei să-l păstrezi intact și perfect funcțional. Împreună cu MOBIUP, îți arătăm, pe parcursul mai multor episoade, tot ce ai de făcut ca să-ți blindezi telefonul. La propriu.

Cu zeci de seriale online și cu sute de canale de Youtube pline de conținut atractiv, e imposibil să nu găsești o producție care să te atragă și să devină un obicei zilnic. Fie că prinzi din urmă sezonul actual din serialul tău preferat, în autobuz, sau că urmărești vloggerii favoriți pe banca din parc, un lucru este sigur: smartphone-ul a luat locul atât marelui ecran, cât și pe cel al televizorului. Te poți bucura de toate satisfacțiile unui spectator dintr-o sală de cinema, dacă alegi accesoriile corecte. 

O boxă wireless, pentru sunet complet

O scenă de acțiune este mult mai credibilă atunci când sunetul redă fidel forța care se degajă din confruntarea de pe ecran. La fel de adevărat, un film romantic nu va ajunge cu același succes la inima unui cinefil de modă veche fără o coloană sonoră care te face să vibrezi. Oricât de fidelă ar fi calitatea audio oferită de difuzorul extern al telefonului tău, vei simți mereu nevoia de mai mult realism, dacă te bazezi pe soluția stock. O boxă wireless, care se conectează în doar câteva secunde la gadgetul tău va amplifica sunetele de frecvență înaltă și va da o profunzime aparte basului, pentru o experiență de calitate superioară. Mai mult, dacă modelul de boxă pe care îl alegi este unul rezistent la apă, poți transforma oricând șezlongul în scaun de cinema. 

Amplasare ideală, cu suportul potrivit

Degeaba încerci să evadezi mental pe Westeros sau să navighezi către Kategatt, dacă nu te poți concentra la acțiune pentru că trebui să ții telefonul mobil. Așezat stabil și aflat la o distanță potrivită pentru ca tu să observi toate detaliile acțiunii, telefonul mobil se poate dovedi la fel de util ca un televizor. Este obositor să îți menții atenția atunci când ecranul se balansează, iar dacă punem la socoteală și posibilitatea ca smartphone-ul să ajungă pe podea, avem imaginea completă a unui moment mai degrabă penibil. Poți opta pentru un suport de tip inel, care se atașează pe carcasa telefonului și care ocupă un spațiu minim sau un popsocket, care se poate dovedi mai stabil. În cazul în care ai la dispoziție un compartiment liber în rucsac, poți opta pentru un mini-trepied, care îți va conferi stabilitate deplină. 

Ore întregi de acțiune, cu o baterie wireless

Să îți cadă telefonul mobil de pe suprafața pe care l-ai așezat, în timpul vizionării, este amuzant, dar să ți se închidă, din cauza rezervelor insuficiente de energie, te poate enerva la culme. Rămâi conectat în permanență și conservă resursele existente în acumulatorul telefonului, cu ajutorul unei baterii externe. Cele mai recomandate modele, pentru ore întregi de filme, fără griji, sunt cele cu o capacitate de minimum 5000 Mah, o cifră care dublează resursele standard ale unui smartphone obișnuit. Cu o gamă care include chiar și baterii de pana la 10.000 Mah, oferta actuala de modele răspunde unei palete foarte largi de nevoi. Cine știe, poate că te pregătești să pleci într-o aventură cu cortul și nu vrei ca asta să te țină departe de cele mai noi episoade din serialul tău preferat. 

Iată cât de simplu este să transformi telefonul mobil în cinematograf portabil. Odată ce ai ales la ce vrei să te uiți și ai găsit accesoriile potrivite, nu mai ai altceva de făcut decât să găsești cel mai comod loc în care să te așezi. Vizionare plăcută!

Credit foto: Pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda