shutterstock_380004922.jpg

Dacă ai visat mereu să testezi inovațiile din desenele cu familia Jetson sau cele din filmele cu James Bond, ai deja ocazia să te bucuri de ele, datorită ceasurilor super-inteligente, a gadgeturilor pentru realitatea virtuală și a celor bazate pe inteligența artificială. Acestea nu numai că sunt cool prin caracteristicile lor, dar au și un stil minimalist și elegant.

Așadar, dacă ești mereu în căutarea unui nou gadget care să fie nu doar hi-tech, dar să-ți și facă viața mai plăcută, avem câteva propuneri pentru tine.

Un ceas elvețian cu opțiune integrată de plăți contactless

BR Branded 1

Dacă vrei să fii un Batman în lumea reală, să rezolvi totul rapid și să nu te complici cu mărunțișuri, unul dintre ceasurile BT contactless ți s-ar potrivi mănușă. Sunt unice în România, iar cu ajutorul lor poți face plăți în țară sau în străinătate, fără a mai avea nevoie de un card.

Astfel poți să scapi și de grija portofelului doldora de monede, bancnote și carduri, pe care trebuie să-l îndeși în mod neelegant în buzunarul pantalonilor. În schimb, aceste ceasuri cu tehnologie elvețiană, marca Mondaine, sunt un accesoriu atât util, cât și rafinat, fiind confortabil de purtat și ușor de asortat la orice ținută.

Preț: între 1.090 – 1.690 de lei | Cele trei modele disponibile pot fi comandate online pe pagina Băncii Transilvania

Boxa care îți transforma casa în una smart

BT 3 1

Google Home Mini, lansată pe piață la sfârșitul anului trecut, este varianta mai compactă și mai accesibilă a boxei Google Home. Poți controla acest gadget prin comenzi vocale sau prin atingere, purtând chiar un dialog cu asistentul virtual, care îți va aduce aminte și de programările pe care le-ai trecut în calendar.

De asemenea, poți să-l folosești pentru a împleti utilul cu plăcutul, ascultând muzică, datorită sunetului clar al acesteia, emis la 360 de grade. Mica boxă îți poate transforma și casa într-una inteligentă, datorită compatibilității acesteia cu diverse alte gadgeturi, oferindu-ți posibilitatea de a le sincroniza pe toate și de a le controla cu ajutorul comenzilor vocale.

Preț: între 270 și 450 de lei | Poate fi comandat online pe F64.ro.

Încărcare wireless pentru mai multe device-uri în același timp

BT 3

În luna martie a acestui an se va lansa AirPower, o platformă de încărcare wireless creată de Apple. Poate încărca simultan dispozitive multiple, de la ultimele generații de telefoane Apple, la ceasul smart al aceluiași brand, până la AirPods.

AirPower funcționează pe baza unui semnal radio special, ceea ce înseamnă că nu vei mai fi nevoit să folosești mai multe soluții pentru încărcarea device-urilor. Știm, suna cam bine, dar trebuie să știi, însă, că e de așteptat că această platformă universală să fie considerabil mai scumpă decât alte dispozitive similare. Dar, hei, ce produce Apple ieftin?

Un pix modular magnetic care scoate creativitatea din tine și te relaxează mai ceva ca un Fidgetspinner

BT 5

Pixul Polar Pen a atras atenția cumpărătorilor încă din faza de prototip, iar lansarea lui a fost finanțată prin Crowdfunding. Este realizat din 13 magneți Neodymium, pe care îi poți detașa și rearanja în diferite forme, pentru a crea alte obiecte și jocuri. De fapt, posibilitățile pe care le oferă sunt atât de vaste, încât utilizatorii lui au creat nenumărate tutoriale online și fac schimb de idei pentru a descoperi noi și noi utilități pentru acesta. Așadar, un astfel de pix este util dacă simți nevoia să te concentrezi și să-ți consumi energia latentă într-un fel distractiv.

În plus, Polar Pen este mult mai interesant decât Fidgetspinner-ul care a invadat întreaga lume. Atunci când vrei să revii la lucruri mai serioase, pixul îți va fi chiar util, transformându-se într-o secundă de la varianta de stilou clasic la cea de stylus pentru telefon sau tabletă.

Preț: 199 de lei | Îl poți comanda de pe Smuff.ro.

Acestea sunt gadgeturile care ne-au captat atenția în ultimul timp și credem că merită să le încerci pe toate, mai ales că le poți plăti cu cea mai mare lejeritate, cu ajutorul ceasului contactless. Și atunci, de ce să nu-ți faci viața mai ușoară și plăcută, cu fiecare ocazie?

Imagine: Shutterstock, Digital Trends

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda