Cadourile personalizate sunt rezervate persoanelor importante din viața noastră, cărora vrem să le arătam aprecierea noastră printr-un dar făcut special pentru ei. Indiferent de evenimentul sărbătorit, fie că vorbim despre o zi de naștere, o aniversare sau o petrecere a burlacilor, cadourile personalizate pentru bărbați sunt o soluție prin care poți evita situațiile în care altcineva a luat același dar sau cele în care sărbătoritul are deja acasă un obiect similar. 

Iată care sunt cele mai bune idei de cadouri personalizate pentru bărbați pe care le poți face tatălui tău, celui mai bun prieten sau unui mentor:

Portofelul minimalist, cu inițialele numelui

Nu vei da greș cu un portofel din piele, cu design minimalist, gravat cu inițialele numelui celui căruia îi faci cadoul. Este un cadou elegant, care se potrivește oricărui bărbat, indiferent de vârstă, și care nu îți va scoate foarte mulți bani din buzunar, dacă dispui de un buget limitat. 

O brichetă personalizată

Brichetele personalizate pot fi o emblemă a masculinității pentru bărbații care fumează, dar și pentru cei care colecționează obiecte rare. Aceste brichete pot fi gravate, astfel încât să oferi o notă și mai personală cadoului pe care îl faci, iar designul lor elegant le transformă într-un dar pe care oricine îl va aprecia. 

Un ceas de lemn

Pentru cei care adoră să își petreacă timpul în aer liber, un ceas de lemn inscripționat cu un mesaj personalizat este elegant, clasic și funcțional. 

Un tricou/hanorac personalizat 

Dacă ai un prieten care nu se mai oprește din a-ți povesti despre serialul lui preferat și îți dă citate din el la fiecare cinci minute, un cadou de care se va bucura cu siguranță este un tricou sau un hanorac pe care să imprimi citatele sale preferate, o imagine iconică din serial sau personajul său preferat. 

Ustensile din ciocolată

Chei franceze, șurubelnițe, topoare sau lacăte – toate sculptate în ciocolată, dar cu un design atât de realist încât te vei gândi de două ori înainte să muști din ele. De altfel, aceste obiecte realizate manual sunt atât de frumoase încât nu credem că s-ar îndura cineva să le…deguste. 

Un set personalizat de trabucuri

Pentru bărbații care apreciază lucrurile fine și luxul, un set de trabucuri într-o casetă personalizată cu inițialele numelui poate fi un cadou memorabil. Astfel de cadouri sunt potrivite și pentru persoanele despre care nu știi foarte multe lucruri. Ai un coleg sau un manager pe care nu îl cunoști suficient de bine încât să știi ce i s-ar potrivi? Un set personalizat de trabucuri poate fi răspunsul.

Mesaje secrete în cravată

Cravatele care au inscripționate mesaje pe partea din spate sunt perfecte pentru tatăl tău. Fie că optezi pentru un mesaj clasic de mulțumire sau că îți dorești un text mai personal, acest cadou va fi cu siguranță apreciat de tatăl tău. 

Ceasuri de buzunar personalizate

Pentru cei mai nostalgici, care își doresc să fi trăit mai degrabă la începutul secolului 20, un ceas de buzunar, cu lanț din alamă sau argint, inscripționat cu un mesaj personal pe spate poate fi un cadou sofisticat și memorabil.

Ladă frigorifică din lemn

Pentru prietenul care te scoate de fiecare dată la bere, o ladă frigorifică îmbrăcată în lemn, personalizată cu un logo cu numele său este cadoul perfect. Iar dacă amicul tău locuiește la casă, cu atât mai bine. Veți avea unde să vă țineți berea rece când faceți un grătar în curte sau când vă întâlniți pentru a decide noul campion la FIFA.

Un suport din lemn pentru chei și telefon

Suporturile din lemn cu design elegant, în care îți poți păstra cheile, ceasurile, telefonul sau ochelarii de soare, pot fi extrem de utile mai ales pentru cei care au tendința să rătăcească adeseori aceste obiecte. Astfel, ei vor avea mereu la îndemână un loc în care să își lase lucrurile și să nu mai piardă timp căutându-le prin toată casa. 

Sursa foto: Etsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda