Oricât de pasionat ai fi de jobul tău, de antrenamentele fizice pe care le faci constant sau de petrecerea timpului liber în natură, escaladând munții sau explorând adâncurile mărilor, este important să îți găsești echilibrul și în viața socială.

Din fericire, în timpul verii există o mulțime de posibilități pentru petrecerea timpului alături de prietenii tăi. Dar dacă te-ai plictisit de clasicele ieșiri la terasă sub pretextul savurării unei beri reci sau a urmăririi unui meci de fotbal, îți poți invita amicii să petreceți timp împreună și să vă distrați în confortul propriei grădini.

Iată care sunt cele mai cool lucruri pentru curte, care pot transforma o seară obișnuită într-o adevărată petrecere:

1. Lada frigorifică pentru exterior

Indiferent dacă este genul de petrecere la care jucați board games sau beți bere cu furtunul, este important ca berea să fie rece. Iar pentru asta ai nevoie de o ladă frigorifică încăpătoare, eficientă și rezistentă la condițiile de exterior.

Dacă nu vrei să faci o investiție foarte mare, poți răci berile în frigiderul din interior și folosi o geantă frigorifică termorezistentă și câteva baterii de gheață pentru a le păstra reci și la îndemână.

2. Grătarul

O petrecere reușită începe cu mâncare bună. Și pentru că nu te vei apuca să montezi preparate simandicoase și să pierzi ore în bucătărie făcând plating, vei alege calea ușoară și mereu apreciată a preparatelor la grătar. Ai o mulțime de opțiuni culinare când vine vorba despre această formă de pregătire termică a alimentelor, de la carne, pește și fructe de mare la legume, halloumi și chiar și fructe. În plus, treaba pe lângă grătarul de grădină este pentru bărbați și un prilej de bonding, așa că nu le vei simți lipsa prietenilor în timp ce gătești.

3. Boxa portabilă

Nu ai nevoie de un sistem performant care să îndrume Poliția Locală direct către ușa ta, dar un fundal sonor discret, care să vă permită să vă și auziți între voi, nu strică niciodată. În plus, o poți conecta prin bluetooth direct la telefon, așa că nu trebuie să amenajezi un loc special pentru laptop, platane sau alte device-uri voluminoase.

4. Proiectorul

Dacă ideea ta de ”bere cu băieții” implică meciurile din Ligile I, II, III și IV din toate țările pe care le-ați vizitat și pe care vreți să le vizitați, un proiector pe care să-l folosiți pentru a le urmări în grădina v-ar putea fi de folos. În plus, îl vei putea folosi și pentru o întâlnire amoroasă. La urma urmei, ce poate fi mai romantic decât să vezi un film de dragoste în aer liber?

5. ”Patul” de exterior

Poate fi un lazy bag, un hamac, un balansoar, un leagăn sau chiar un pat de exterior, important este să alegi o variantă confortabilă și încăpătoare, pentru a te așeza cât mai comod. Indiferent câți participanți sunt, vei găsi o soluție pentru a-i mulțumi pe toți. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la scaunele pliabile, acestea sunt o variantă grozavă de compromis pentru petrecerile cu invitați mulți; însă dacă este vorba despre o întâlnire restrânsă, cu prieteni apropiați sau cu o parteneră, vă veți simți mai bine întinși într-o poziție lejeră.

Sursă foto: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda