Misiunea QREATOR este una ambițioasă: să pună la dispoziția creatorilor – din orice domeniu ar fi ei – un spațiu în care să colaboreze, dar și resursele tehnologice de top pentru a crea și a lucra împreună, cu scopul declarat de a transforma viziuni în realitate. Scopul brandului QREATOR by IQOS este să devină locul de întâlnire al celor mai creative voci din România contemporană.

Ce este QREATOR by IQOS
Clădirea QREATOR by IQOS
Camerele QREATOR by IQOS
Cum rezervi spațiile QREATOR
Programul de funcționare
Sfaturi importante

Ce este QREATOR by IQOS

QREATOR by IQOS este o parte componentă a universului IQOS. Dacă IQOS vrea să fie brandul care aduce inovația în fumat, QREATOR este brandul care și-a propus să devină catalizatorul creativității în societate.

Misiunea QREATOR este una ambițioasă: să pună la dispoziția creatorilor – din orice domeniu ar fi ei – un spațiu în care să colaboreze, dar și resursele tehnologice de top pentru a crea și a lucra împreună, cu scopul declarat de a transforma viziuni în realitate. Scopul brandului QREATOR by IQOS este să devină locul de întâlnire al celor mai creative voci din România contemporană.

Clădirea QREATOR by IQOS

QREATOR by IQOS se află în în Piaţa Victoriei, pe bulevardul Aviatorilor, la numărul 8A, în vila Oromolu, una dintre clădirile reprezentative ale Bucureştiului interbelic – acele minuni arhitecturale care au atras Capitalei renumele de „Micul Paris”.

Clădirea a fost construită între anii 1926 și 1927 după planurile arhitectului român Petre Antonescu, cel care a proiectat, printre altele, și Arcul de Triumf, Palatul Kretzulescu sau Primăria Capitalei. Vila a fost reședința președintelui BNR Mihai Oromolu, cel care i-a și dat numele. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Vila Oromolu a fost afectată de bombardamente și a intrat în posesia statului român în 1946, la un an de la moartea lui Mihai Oromolu.

Clădirea a avut o istorie tumultuoasă și în deceniile următoare, și a fost la un pas să fie distrusă complet de un incendiu în 2009. În anii recenți, clădirea a fost renovată și și-a reluat locul în rândul celorlalte bijuterii arhitecturale bucureștene. Restaurarea vilei s-a făcut după planurile arhitectului român Dorin Ștefan, care a reușit să îmbine detaliile arhitecturale interbelice cu tehnologiile revoluționare disponibile.

Camerele QREATOR by IQOS

Spaţiul QREATOR by IQOS este structurat în opt camere, fiecare dintre ele destinată celor mai creative comunități din România. Colaborarea este una dintre valorile esențiale ale creatorilor, așa că o cameră este dedicată inclusiv lor.

QREATOR este dispus pe două niveluri, astfel:

  • Parter: Camera Tehnologiei şi Camera pentru Co-Creare, precum şi un bar de re-energizare.
  • Etajul 1: Cameră de Dans şi Film, o Cameră de Muzică, echipată cu instrumente muzicale, o Cameră de Arte Vizuale, unde creativii se pot exprima prin intermediul fotografiei sau al picturii, o Cameră de Relaxare şi o cameră destinată experienţelor mereu în schimbare.

Toate camerele sunt echipate cu instrumentele necesare procesului de creaţie, puse la dispoziţia tuturor celor care îşi doresc să dea viaţă ideilor lor. Fie că este vorba de pictură, fotografie, instalaţie, film sau dans, QREATOR este gândit atât ca atelier, cât şi ca spaţiu de expoziţie.

Camera Tutunului

Istoria tutunului a început acum câteva mii de ani. IQOS continuă tradiția și, prin inovație, revoluționează industria, dar și gusturile fumătorilor. În această cameră vei afla cât de importantă este inovația pentru IQOS, ce înseamnă această experiență și poți testa dispozitivele IQOS pentru a descoperi cum a fost reinventat ritualul fumatului prin cele 4 elemente esențiale: tutun încălzit, fără foc, fără scrum și fără fum.

Camera Tehnologiei

Tehnologia este unul dintre elementele-cheie care se regăsesc în ADN-ul brandului IQOS, așa că prima încăpere este destinată inovațiilor din domeniul tehnologic. Aici vei descoperi câteva gadgeturi și instalații care te vor ajuta să te familiarizezi cu brandul IQOS și cu tehnologia care stă la baza acestuia.

Camera de Co-Creare

Această cameră este dedicată celor care vor să aducă la aceeași masă perspective și concepte din domenii cât mai variate, pentru că nu știi niciodată cum o viziune diferită îți poate oferi un nou unghi de abordare și un nou suflu pentru creativitatea ta. Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru o sesiune de brainstorming, pentru trasarea unui concept nou, dar și mijloacele care-ți vor permite să te exprimi cât mai bine.

Camera de Relaxare

Actul creativ nu este posibil fără momente de deconectare, care îți vor aduce liniștea și calmul necesar atunci când ai nevoie doar de o clipă de respiro. În Camera de Relaxare vei găsi un spațiu departe de gălăgia orașului, unde vei putea să cauți inspirație în cele mai apreciate publicații din lume sau, pur și simplu, poți petrece alături de prieteni câteva clipe de liniște, prilej de introspecție, analiză și descoperire.

Camera de Fotografie şi Pictură

Imaginea este elementul-cheie al acestei camere. Fie că e vorba despre pictură sau fotografie, aici poți da frâu liber imaginației. Aici vei găsi câteva șevalete și vopseluri pentru pictură, dar și proiectoare și filtre de lumină pentru cei pasionați de fotografie – tot ce este nevoie pentru a te ajuta să-ți eliberezi instinctul creativ, să dai viață emoțiilor și ideilor tale și să le transformi în imagini.

Camera de Muzică

Muzica este o altă cale de exprimare a energiei creative și a ideilor, așa că această cameră este dedicată acelora care vorbesc prin muzică, dar și acelora care vor să încerce pentru câteva minute limbajul universal al sunetelor. Camera este dotată cu echipamentele necesare pentru a crea muzică, de la chitară la turntable.

Camera de Dans şi Film

Este una dintre cele mai spectaculoase încăperi din cadrul experienței QREATOR by IQOS, pentru simplul fapt că se poate transforma în câteva minute dintr-o sală de dans într-o sală de cinema. Pentru că jocul actoricesc este tot un fel de dans, aici vei putea să-ți testezi îndemânarea în pași de dans sau să urmărești împreună cu alții asemenea ție proiecții de film, dar și discuții despre ce se întâmplă atunci când artele se intersectează.

Camera Re-taste

Creativitatea nu se oprește la pictură, la fotografie sau la muzică. Unul dintre cele 5 simțuri umane este gustul, iar această încăpere este dedicată în totalitate experiențelor despre și pentru gust. Fie că este vorba despre o seară dedicată bucătăriei gourmet, artelor sau emoțiilor, unei expoziții de artă sau pentru o experiență business, camera Re-taste este mereu în continuă schimbare, la fel ca și gusturile noastre.

Zona de Energizare

Pentru că experiențele din spațiile QREATOR îți vor solicita toate simțurile, vei găsi o oază de relaxare, dar și de energizare, în barul QREATOR. Aici poți să iei o gustare, o băutură răcoritoare sau, pur și simplu, te poți deconecta alături de prieteni la o discuție lejeră.

Cum rezervi spațiile QREATOR by IQOS

Spațiul QREATOR by IQOS este pus, în acest moment, la dispoziția partenerilor IQOS și a celor interesați de proiect fără costuri de închiriere, în baza unei programări care poate fi făcută folosind formularul de creare a unui nou eveniment, disponibil aici. De asemenea, ne puteți contacta și pe e-mail, folosind adresa de e-mail sau numărul de telefon afișate la secțiunea Contact.

Întregul spațiu QREATOR poate fi închiriat și pentru evenimente corporate – doar unele camere sau chiar integral. Pentru asta, însă, este necesară o rezervare în prealabil. Vă vom contacta pentru a stabili detaliile evenimentului.

Nu există un timp limită pentru evenimentele organizate în incinta QREATOR. Perioada de rezervare depinde, însă, de evenimentul organizat în spațiile QREATOR, dar și de celelalte activități care se desfășoară în același timp.

Programul de funcționare QREATOR by IQOS

Experiența QREATOR este deschisă publicului de luni până vineri, între orele 09 și 20. Sâmbăta și duminica, accesul este permis între orele 10 și 21. În trei zile pe săptămână, programul poate fi prelungit până la ora 23, în funcție de evenimentele programate.

Sfaturi importante

  • Qreator by IQOS este un spațiu adresat oamenilor creativi și creativității. Păstrați o ținută decentă și fiți prietenoși cu spațiul pus la dispoziție.
  • Nu aduceți băuturi și alimente achiziționate din afară. QREATOR vă pune la dispoziție o gamă variată de produse.
  • Fumatul clasic nu este permis, însă puteți folosi produse IQOS
  • Solicitați sprijinul angajaților QREATOR, care vă pot oferi consiliere în cazul în care aveți nevoie de ajutor pentru a utiliza dispozitivele puse la dispoziție în camerele QREATOR.
  • Pentru a accesa ecranul din camera de Co-Creare, dar și pentru proiectarea unor filme în camera de Dans și Film, trebuie să faceți o rezervare.
  • Lăsați băuturile și paharele doar pe mesele special amenajate în acest scop.
  • La sfârșitul experienței QREATOR, lăsați dispozitivele, gadgeturile și instrumentele în aceeași stare, în locurile de unde le-ați luat.

Fiecare cameră dedicată experiențelor creative are propriul ei regulament de ordine interioară, care poate fi consultat integral aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda