Azi este, să zicem, ziua pentru care te pregătești de ani de zile și, în același timp, cea la care visezi încă de când erai mic. În timp ce alte limbi se întrec în sintagme specifice pentru astfel de ocazii, semn că acest eveniment cere o pregătire specială și îți poate schimba viața, noi îi voi spune simplu ziua adevărului.

Acum, pentru că tot ai devenit conștient de însemnătatea orelor care au început deja să se scurgă, hai să ne gândim cum vor arăta hainele care te vor aduce acasă învingător. Fie că este vorba de costumul la comandă pentru care ai economisit câteva luni, ori de cămașa care îți dă sentimentul că ești în stare să vinzi chiar și legume proaspete piețarului, e limpede, astăzi trebuie să fii tu.

Debordând de încredere, ești aproape gata să ieși din casă. Mai trebuie doar să alegi cu atenție ce arome îți vor încorona ziua. Deși nu suntem fani clișee, ținem să-ți amintim că detaliile fac diferența. De aceea, astăzi recomandările noastre nu au niciun rost. Ceea ce vom face, în schimb, e să-ți spunem ce parfum trebuie să ai. Dacă asta nu e destul, îți dăm și 6 motive:

1. Te simți ca un învingător în fiecare zi

Iar pentru asta nu e neapărat nevoie de o arenă sau de o afacere încheiată cu succes, ci e de ajuns să ajungi în mijlocul oamenilor, iar totul se va putea citi în privirile lor. De la a ieși în evidență la birou până la a fi remarcat de sexul frumos nu mai e decât puțin, respectiv alegerea parfumului perfect. Spre exemplu, notele lemnoase cu care acest parfum vine la pachet vor fi remarcate încă de la primii pași în biroul de sticlă.

2. Igiena ta e fără cusur

Grație parfumului nu numai că vei avea o ținută completă, ci vei și trimite un indiciu clar că pui mare preț pe igienă. Ține o sticluță cu parfum întotdeauna în geantă, ca să nu fii luat niciodată pe nepregătite. Crede-ne pe cuvânt, nimeni nu poate rezista în fața unei cămăși bine călcate, a unui costum impecabil și a unor pantofi lustruiți, toate sub umbrela unui parfum potrivit.

3. Sex appeal-ul tău e de neoprit

Nimic nu te va releva mai mult în ochii doamnelor decât o aromă care va persista tot restul zilei în mintea acestora. Acum, pentru că tot arăți impecabil și porți un miros irezistibil, ai grijă, totuși, să arate totul ales cu grijă, dar fără efort. Nimic nu este mai atrăgător decât o persoană cu stil, căreia alcătuirea ținutei perfecte, la fel ca organizarea unei cine la care toate doamnele visează, nu îi mai ridică de mult probleme.

4. Într-o lume plină de semnături, tu ai o identitate

Recunoaște, cu toții avem o semnătură. Nici nu a trebuit să ne dorim asta neapărat, căci viața a făcut-o să fie la fel de esențială cum este a poseda o mărime la haine. De asta, unii dintre noi nici n-au avut timp să chibzuiască prea mult la gestul de o secundă care îi va însoți toată viața, pentru că s-au trezit, înainte de orice, cu hârtii cu spații albe. Astfel, nu există om care să nu aibă o semnătură, așa cum nu există nici ființă fără umbră. Însă la ce bun o măzgălitură, când tu poți avea o identitate? Pentru asta nu trebuie decât să alegi acel parfum care te reprezintă și în fața căruia anonimatul nu are bariere.

5. Toată lumea știe de ce ești în stare

Ok, poate nu e cea mai de dorit analogie, dar sigur cea mai semnificativă. Poate că a fi comparat cu un animal (în orice caz, legenda spune că omul se trage din maimuță) nu este exact ce îți dorești acum (ori cine știe), dar ne-o asumăm, oricum. Astfel, suntem siguri că ai înțeles mesajul, însă vom încerca, oricum, să-l transpunem și în cuvinte. Scurt, după cum urmează: în timp ce animalele își marchează teritoriul, tu, din fericire, nu trebuie să faci asta; în schimb, folosește un parfum, astfel încât încrederea de care debordezi să ajungă și la nasul altora, pentru că, în timp ce dragostea trece prin stomac, noi avem alte teorii, dar am zis destul!

6. Toată lumea îți cere sfaturi

Privești lucrurile din perspectivă și nu-ți scapă niciun detaliu. De exemplu, știi că, la brânzeturi e riscant să scoți orice sticlă de vin uitată în frigider, dacă nu este un vin local, la fel cum un desert poate fi încoronat cu succes cu un vin spumant alb sau roze. Ba mai mult, când nu ești sigur, știi și că e mai bine să nu te bagi, o șampanie rămânând alegerea cea mai sigură. Acum, ca să știi, deși pare că nu vrem decât să te chinuim cu aceste analogii, nu o facem decât ca să fie mai ușor de înțeles. Prin urmare, așa cum un vin poate desăvârși sau dezavantaja un fel de mâncare, parfumul pe care îl porți face același lucru. Te-am convins?

Suntem siguri că simți deja gustul succesului. Tot ce-ți mai rămâne de făcut este să repeți cât ești de puternic, pentru că parfumul care va confirma asta este mai accesibil decât oricând. În plus, odată ce succesul cu care vei trece peste o asemenea zi importantă va fi atins cu atâta ușurință, imaginează-ți doar cum va fi o zi obișnuită. Fii de neînvins în fiecare zi și scrie-ne părerile tale!

Sursă foto: Shutterstock, GaudiLab

2 comments
  1. Frumos articolul , pana am vazut ca scrie Paco Rabanne Invictus :)) Daca cineva are identitate, caracter , stil , eleganta si intelege importanta unui parfum , si foloseste Invictus ma sinucid (daca are si peste 25 si barba promit ca trimit si un video )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda