Disclaimer: Ea este cea mai importantă persoană din viața ta. Atât de importantă încât poți vizualiza toată viața voastră împreună. Cu bune și cu rele. Dar mai ales cu momente importante. De la acela în care spune DA, la aniversări și tot felul de motive de sărbătoare. Și cum poți spune mai bine „ești cea mai importantă persoană pentru mine” dacă nu cu ajutorul bijuteriilor cu diamante? Suntem aici să te sprijinim, iar cu ajutorul Teilor te vom ghida să alegi cele mai potrivite bijuterii, în funcție de ocazie. Stai cu ochii pe seria #momentedediamant și spune-ne în ce momente ai nevoie de ajutorul nostru.

La prima vedere, alegerea cadoului potrivit pentru persoana iubită pare cel mai simplu lucru din lume. Și, totuși, nu e deloc așa. Aceasta, pentru că îți dorești să o surprinzi așa cum nu ai mai făcut-o vreodată și să transformi momentul în care i-l oferi într-o experiență memorabilă. Până la urmă, nu e vorba de obiectul în sine, ci despre valoarea lui sentimentală și de povestea pe care o creezi în jurul lui. 

Diamantele au fascinat întotdeauna prin frumusețea și strălucirea lor. Ele s-au format cu milioane de ani în urmă și sunt rare, pentru că foarte puține supraviețuiesc călătoriei din adâncurile pământului spre suprafață. Practic, doar 50% dintre diamantele care sunt scoase din mine în zilele noastre ajung să fie vândute pe piață fie ca atare, fie în bijuterii rafinate. Numai gândindu-te la istoria fascinantă a acestor pietre prețioase îți poți da seama că nu ai cum să dai greș dacă alegi să-i dăruiești iubitei o bijuterie cu diamante. 

Idei de cadou pentru Crăciun

Până în secolul al XV-lea, doar regii și reginele purtau diamante, ele simbolizând puterea și curajul. Despre cei care aveau acest privilegiu se credea că sunt invincibili. De când au fost descoperite, diamantele au fost asociate cu romantismul și rafinamentul, iar în Grecia antică erau considerate însăși natura iubirii. Prin urmare, dă-i șansa iubitei tale să se simtă ca o prințesă a sufletului tău și oferă-i de Crăciun un pandantiv din aur alb cu diamante și safir, de exemplu. Și dacă simți că alegerea este destul de grea, poți pregăti cadoul din timp, cu mai bine de o lună înainte, pentru că Teilor a dat deja startul ofertelor de Crăciun. Urmărește site-ul Teilor și vezi ce produse i se potrivesc cel mai bine. 

Și ca să fii sigur că alegerea ta va fi inspirată, ține cont de personalitatea ei și de pasiunile pe care le are. De pildă, dacă știi că adoră să călătorească, o poți surprinde cu o vacanță în locurile în care visează să ajungă sau dacă e pasionată de muzică, oferă-i bilete la concertele cu artiștii preferați. Indiferent de alegerea pe care o faci, reține că cel mai important lucru este emoția momentului de care își va aminti întotdeauna cu plăcere. 

PANDANTIV AUR ALB DIAMANTE ȘI SAFIR GALBEN

 

Cadouri inspirate pentru aniversări

Dacă vrei să transformi o aniversare într-un moment memorabil, atunci alege un cadou original, pe care să i-l dăruiești iubitei tale într-un cadru de poveste. Dacă o știi o persoană elegantă și care prețuiește rafinamentul, invit-o la o cină romantică într-un skybar de unde puteți admira panorama orașului și oferă-i un inel cu diamante. Îi vei arăta, astfel, că ești cucerit de personalitatea ei puternică și, în același timp, de feminitatea ei. 

În schimb, dacă o știi o fire rebelă și nonconformistă, liberă și fără inhibiții, atunci poate că ar trebui să te îndrepți spre o experiență inedită, cum ar fi să zboare cu motodeltaplanul ori să participe la cursuri de dans sau de pictură.

INEL AUR ALB CU DIAMANTE DE 2.12CT

 

Fă-i o surpriză pentru momente speciale

Împliniți zece ani de căsătorie sau câteva luni de când v-ați logodit. Nu poți rata această ocazie ca să-i oferi celei pe care o iubești un cadou inspirat. Cu o pereche de cercei din aur alb cu diamante o vei surprinde negreșit. Vorbim despre cel mai prețios metal și despre cele mai apreciate nestemate, deci va aprecia cu siguranță că îi arăți, astfel, cât de mult înseamnă pentru tine. E bine să știi că experții în domeniu spun că aurul alb sau platina pun cel mai bine în valoare strălucirea diamantelor. 

Și chiar dacă nu ai un motiv anume să-i dăruiești ceva deosebit, fii creativ și inventează tu ocaziile speciale în care să-i arăți cât de mult o iubești. Și nu trebuie să fie neapărat ceva complicat, ci să știi care este cel mai bun moment în care să-i demonstrezi că îți pasă. De exemplu, dacă simți că este tensionată și că trece printr-o perioadă încărcată la job, decorează casa cu flori și organizează o cină așa cum i-ar plăcea ei. E un gest simplu, dar care poate face minuni, pentru că se va relaxa și împreună veți putea găsi soluții pentru probleme care par de nerezolvat. 

 

CERCEI AUR ALB CU DIAMANTE DE 0.44CT

 

Așadar, atunci când vrei să o surprinzi cu un cadou deosebit, indiferent că e vorba de Crăciun, o aniversare sau alte momente speciale, ține cont în primul rând de personalitatea ei. Alege daruri care au o poveste și care, peste timp, vor rămâne în amintirea ei prin emoțiile pe care le-a trăit în momentul în care le-a primit. Transformă chiar și zilele obișnuite în #momentedediamant și transmite-i sincer cât de mult o iubești! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda