A venit momentul să-l sărbătoriţi pe mire cu o petrecere a burlacilor şi, în calitate de cavaler de onoare sau cel mai bun prieten, nu ştii ce să-i pregăteşti? În filme, petrecerea burlacilor este o ieşire plină de aventuri în oraş, cu băieţii dar, dacă vrei ceva mai interesant decât o ieşire la bar, îţi propunem câteva idei ca să te bucuri alături de cei mai buni prieteni de o seară pe care să nu o uitaţi prea curând: 

O seară la meci

Dacă mirele este suporterul unei anumite echipe de fotbal, îl poţi surprinde cu bilete la un derby al respective echipei. Bineînţeles, însoţit de cei mai buni prieteni, la una dintre loje. Dacă vă permite bugetul şi vreţi ca petrecerea să fie memorabilă, puteţi să-i luaţi bilete la un meci al echipei sale internaţionale preferate.

Excursie în afara oraşului

În funcţie de pasiunile sau hobbyurile mirelui, îi puteţi organiza o excursie în afara oraşului. De exemplu, dacă îi place să schieze, puteţi verifica ce pensiuni Braşov sunt disponibile şi să planificaţi o excursie de două zile acolo. Vă puteţi petrece ziua pe pârtie şi seara prin oraş.

O săritură cu paraşuta

Pentru amatorii de senzații tari, un salt cu paraşuta este o experiență extraordinară. Atenţie: este ceva ce trebuie planificat din timp! Nu ezita să achiziţionezi şi serviciile foto video care vin la pachet, cu siguranţă prietenul tău va dori să retrăiască aceste momente.

Escape room

Dacă prietenului tău i se mai spune şi Hercule Poirot, atunci s-ar putea să-i placă foarte mult să-şi petreacă seara alături de prieteni la un escape room. Alege un scenariu care crezi că i-ar plăcea, ia şi gaşca şi distraţi-vă!

Degustări de vinuri

O ieşire de o zi la o cramă renumită ar putea fi o idee care să-l încânte pe viitorul mire, mai ales dacă este o persoană pasionată de băuturile şi gastronomia fină. Multe dintre astfel de crame organizează şi tururi ale podgoriei sau le oferă clienţilor posibilitatea de a-și face etichete personalizate pentru vinurile pe care vor să le achiziţioneze.

O seară la karaoke

Nu trebuie să fiţi prea talentaţi ca să vă distraţi pe cinste la o seară de karaoke. Puteţi chiar şi să vă daţi note între voi, în stilul emisiunilor de talente de la televizor. Cine obţine punctajul cel mai mic cumpără următorul rând de băuturi!

O zi de voluntariat

Poate nu pare cea mai distractivă idee, dar, dacă prietenul tău s-ar simţi mai bine ajutând alţi oameni sau ajutând animale sau mediul decât să petreacă până dimineaţă într-un club, atunci acesta ar putea fi cel mai bun plan pentru a-l sărbători. Sau, dacă este deja membrul unei asociaţii unde face voluntariat, cu siguranţă ar fi încântat ca prietenii să i se alăture într-o astfel de iniţiativă, fie numai şi pentru o zi.    

Stand up comedy

Câteva glume pe seama căsniciei nu o să-l facă pe prietenul tău să se răzgândească în privinţa nunţii, dar, cu siguranţă, o să vă binedispună pe toţi. Dacă acest gen de show este pe gustul prietenului tău, cumpără din timp bilete la spectacolul actorului său de comedie preferat.

Un concert incendiar sau un festival

Să-ţi duci prietenul la concertul formaţiei favorite sau al artistului preferat sau să mergeţi cu gaşca la un festival rămâne una dintre cele mai la bune idei, pentru o petrecere a burlacilor de neuitat pentru toată lumea. 

Oricare dintre aceste idei ţi s-ar părea mai interesantă şi pe oricare ai vrea să o pui în aplicare, asigură-te că planifici totul din timp şi că toată lumea este disponibilă în ziua sau în zilele în care o organizezi. 

Sursa foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda