Nu mai ignora, și asta e tot o treabă de bărbat! Nu vezi că încă nu ai pe nas perechea potrivită de ochelari de soare?

În secolul în care prestigiul designulului crește în defavoarea confortului și a utilității, iar cupola soarelui radiografiază neîncetat, singurele obiecte care îți rămân și care pot fi adaptate la orice ținută sunt crema de protecție solară și salvatorii ochelari de soare.

Deși niciunul dintre noi nu ar vrea ca pe timpul verii să fie nevoit să iasă din casă înainte de orele 20, puțini sunt norocoșii care își permit acest lucru. Ceilalți vor înfrunta soarele nu numai până la birou, ci și pe tot parcursul programului, la berea de după, în drumul spre casă și nu numai. Din păcate, armele de care dispunem sunt reduse, așa că trebuie să le căutăm pe acelea cu cel mai mare potențial.

Ți-am prezentat deja în acest articol cum să îți alegi ochelarii în funcție de forma feței, însă trebuie să înțelegi și importanța pe care trebuie să o acorzi unor lentile bune. Ca să nu mai spunem că sunt mai ușor de găsit decât ai crede, organizați eficient, în categorii de ochelari pentru bărbați. De exemplu, la Elefant am dat peste câteva sute de modele, organizate în funcție de producător și de culoare, ca pentru bărbații care știu ce vor. Sunt ochelari care folosesc cele mai noi tehnologii de filtrare a razelor UV, la prețuri care îți permit să o scoți și pe ea în oraș de două ori pe săptămână (dacă reziști, desigur).

Iată, deci, de ce ar trebui să iei în calcul această investiție:

Protecția UV, aliatul bărbatului care știe să facă alegeri bune…

Ochelarii cosmetici nu numai că nu te ajută deloc, ba chiar îți fac rău. Deși faptul că, în aparență, înfrunți soarele lasă impresia că funcționează, lucrurile nu stau nici pe departe așa. O astfel de lentilă fumurie nu face decât să dilate pupila, lăsând și mai multe radiații să pătrundă în ochi. Așadar, nu cumpăra nimic pe care nu apare protecția UV!

…tot timpul anului

Dacă nu te-ai convins încă de faptul că o investiție inteligentă rezonează fără efort cu versatilitatea și cântărești în continuare sensul unor ochelari sezonieri, află că poți beneficia de pe urma lor mai mult decât crezi. Așadar, niște ochelari de calitate își pot dovedi valoarea nu numai vara, ci pe tot parcursul anului, inclusiv în anotimpul aflat la polul opus, respectiv iarna, pentru că soarele emite radiații fără să țină cont de sezon. Totodată, nu numai că vei evita cataracta, cancerul de piele și multe altele, dar te vei proteja cu succes și împotriva vântului plin de praf ori a zăpezii, toate acestea pe fondul unei serenități, unde, în caz contrar, durerea de cap ar fi dăinuit.

Dacă sunt o replică în ramă a stilului tău, te poți descurca cu o singură pereche în orice situație

Se întâmplă tot mai des ca producătorii de haine să vină și cu propuneri pentru ochelari. Din păcate însă, acest efort este frivol. Deși pare atrăgător să-ți cumperi o nouă pereche de ochelari la fiecare tricou achiziționat, nu este deloc convenabil. În final, într-adevăr, nu vei fi ajuns să ai mai puțin decât o grămadă de ochelari, însă fără strop de valoare. În schimb, poți căuta acea pereche de ochelari care te reprezintă și care îți pun personalitatea în ramă. Ba mai mult, asigură-te că nu va mai trebui să te gândești vreodată dacă se potrivesc cu ținuta pe care vrei să o porți, alegând niște ochelari cu care vei răzbi în orice situație.

Un outfit bine-gândit este pus în valoare doar de o calitate cel puțin similară a ochelarilor de soare

Niște ochelari din plastic nu au voie să-ți strice ținuta bine gândită. Dacă tot ai făcut eforturi pentru a investi în haine de calitate, nu lăsa loc de compromisuri nici când vine vorba de ce porți la ochi. Ai grijă deci să fie la fel de valoroși, contopindu-se, în același timp, cu succes cu garderoba.

E timpul să scoți în evidență trăsăturile alea care îmbujorează fetele

Deși utilitatea ar trebui să primeze, asta nu înseamnă că nu poți profita de pe urma accesoriilor tale pentru a bifa și alte avantaje. Prin urmare, pășește prin soare cu stil! Alege acei ochelari care nu numai că se potrivesc cu forma feței, ci care îți și avantajează trăsăturile.
În final, îndrăznim să spunem că singurul motiv pentru care ochelarii fără protecție ar putea să se numească de soare e chiar pentru că lasă soarele să mărșăluiască imperturbabil prin ei. În schimb, asta nu este nici pe departe ceea ce vrem pentru tine, pentru că, reține, toate acțiunile din prezent vor avea efect pe termen lung. Pentru că a avea acces la produse de calitate a devenit mai simplu decât oricând, suntem convinși că una dintre perechile acestea de ochelari de soare ți se va potrivi!

Sursă foto: Unsplash, Richard Pouncy Jr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda