Știm cu toții, tehnologia performantă nu mai este de mult timp un moft, ci imperios necesară. Dintr-o dată, faptul că ne aflăm tot mai des pe fugă sau în deplasări nu mai limitează accesul la tehnologie, pentru că aceasta se dezvoltă în așa fel încât încape în orice bagaj, indiferent de locul în care mergem.

Astfel, așa cum laptopul a luat fără efort locul computerului, și acesta este, la rândul lui, amenințat de noua armată de telefoane. Însă asta nu ar trebui să ne mire, pentru că este doar ritmul în care au loc toate aceste procese în zilele noastre. Ce vrem să spunem, în orice caz, e că, deși dezvoltarea amenință să meargă prea departe, construite în limita raționalului, gadgeturile de toate zilele nu ne fac decât viața mai ușoară. Iar, dacă nu ești destul de norocos încât să poți duce o viață care nu e condiționată de tehnologie, vei admite că telefonul mobil este cel mai important, așa cum este și primul lucru pe care pui mâna când deschizi ochii.

Prin urmare, dacă smartphone-ul ți se descarcă mai rapid decât apuci să bei cei 2 litri de apă necesari pe zi, ar trebui să iei semnele în serios și să îți achiziționezi un telefon adevărat, ca acest iPhone 6. Pe această cale, nu numai că viața îți va deveni brusc mai ușoară, ci vei și putea întruni mai multe lucruri indispensabile acesteia și personalității tale într-unul dintre buzunarele pantalonilor tăi. Exemplele sunt numeroase, însă pentru noi acestea 3 au fost suficiente pentru a ne convinge:

1. Niciodată nu a fost mai ușor să scrii mailuri

După cum știm cu toții, e puțin spus că în ziua de azi mailurile ne urmăresc până și în vacanță. Deși ți-ai lăsat laptopul acasă intenționat, o situație critică te-ar putea face să regreți acest lucru. Astfel, pe lângă pericolul de a te expune zilnic la dispoziția șefului, se adaugă și imposibilitatea de a nu putea răspunde imediat. Ce-ți rămâne deci de făcut? Din fericire, există oameni care s-au gândit deja la asta pentru tine și au căutat soluții, pentru ca tu să-ți poți cumpăra un telefon cu ecran mare și optimizat, astfel încât a scrie mailuri pe el să se simtă ca și cum acesta ar fi fost scopul principal pentru care a fost creat.

2. Nu va mai fi nevoie să porți după tine camera foto

Știm cât de importantă este o cameră foto pentru iubitorii de frumos, însă la fel de clar este că nu o putem purta cu noi peste tot. Deși în vacanță ai fi dispus să renunți la o pereche de încălțăminte pentru a-i face loc în bagaj, ce faci atunci când, fără să te aștepți, dai peste ceva care ar fi putut constitui subiectul perfect de fotografiat? Ai spune că te vei întoarce într-o altă zi pregătit, însă știm cu toții că soarta nu funcționează așa și că sunt mari șanse să fi fost martorul unui fenomen, al naturii sau nu, irepetabil. Astfel, poate ar fi util să afli că cele mai noi telefoane mobile vin la pachet cu niște camere foto atât de performante, încât, pe lângă dimensiune, nu este nicio diferență considerabilă între ele și aparatul tău foto.

3. Vei putea citi oriunde

Nimic nu se compară cu sentimentul pe care ți-l inspiră volumele de cărți ale unei biblioteci, ori cele pe care le ștergi de praf în fiecare zi acasă. În ciuda acestui lucru, pentru că organizarea bagajelor trezește vechi traume, vacanțele ridică des dileme împătimiților de tipărituri. Totuși, acum nu mai ești silit să faci niciun compromis, pentru că cititul de pe telefon este mai plăcut decât crezi. În plus, nu ai nevoie de noroc ca să poți descărca gratuit o mare parte din wishlist-ul pe care îl pui la cale de ani. Lectură plăcută!

La toate acestea, adaugă liniștit posibilitatea de a consulta hărțile, astfel încât nu te vei mai rătăci niciodată. În plus, vei face față oricărei ședințe neprevăzute, chiar dacă ți-ai uitat agenda acasă. Telefonul mobil a devenit vital secolului în care trăim, deci alocă destul timp pentru a te asigura că îl alegi pe cel potrivit.

Pentru că timpurile în care mărimea conta au apus, îndreaptă-ți atenția spre telefoanele care îmbină excelența cu designul minimalist și delicat, precum acest iPhone. Până vei putea să îți lași servieta acasă va mai dura puțin timp, însă cu un telefon potrivit sigur o poți face mai ușoară.

Sursă foto: Unsplash, Julian Fernandes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda