Stilul tău contează mai mult decât crezi când vine vorba de impresia sexului opus. Gusturile tale vestimentare spun foarte multe despre tine și la fel și modul în care te aranjezi. Există anumite aspecte de stil care sunt foarte apreciate de către femei la un bărbat, iar aceste informații te pot ajuta să faci o bună primă impresie de fiecare dată.

Ceasul de mână

Unul dintre cele mai importante accesorii purtate de bărbați e ceasul de mână. Ceasul nu e doar un instrument care măsoară timpul. Un ceas Casio de calitate vine echipat cu multe funcții, printre care cea de cronometru, de afișare a adâncimii sau chiar a temperaturii. Însă motivul pentru care cumpărăm un ceas e rareori legat de ceea ce poate el să facă; e mai degrabă despre felul în care ne face să arătăm și să ne simțim.

Femeilor le plac bărbații care au atenție pentru detalii, iar ceasul de la mână le va atrage atenția în mod pozitiv, putând servi, de multe ori, ca subiect de conversație pentru a sparge gheața. Acesta reflectă gusturile și stilul nostru și ne poate face să ne simțim mai încrezători într-o întâlnire, fie ea una de afaceri sau una romantică. Mai mult decât atât, când ești la o întâlnire, nu e foarte politicos să verifici ora pe telefon, dar o mișcare rapidă rapidă a mâinii poate trece neobservată.

Pantofii potriviți

Felul în care arată pantofii tăi e mult mai important decât crezi, în special când întâlnești o femeie. Asta pentru că spun foarte multe despre personalitatea ta, fără să îți dai seama de asta. Pantofii rupți sau uzați reflectă o atitudine neglijentă și nepăsătoare care nu este deloc atractivă pentru o femeie. Nu este atât de important tipul de pantofi pe care îi porți. Fie că sunt pantofi sport sau pantofi eleganți, vei face o impresie plăcută, atâta vreme cât îi porți cu îmbrăcămintea potrivită și sunt bine îngrijiți.

Hainele

Felul în care te îmbraci poate să ajungă să conteze la fel de mult ca felul în care arăți, când vine vorba de imaginea ta. Spre exemplu, un bărbat atractiv va fi perceput foarte diferit dacă este îmbrăcat în hainele nepotrivite. Tocmai de aceea, e important să te uiți atât la designului hainelor cât și la felul în care îți vin, atunci când mergi la cumpărături. Degeaba cumperi un costum de 1000 de euro, dacă nu ți se potrivește sau dacă, pur și simplu, nu stă bine  pe tine. De asemenea, e important să te simți bine în hainele pe care le cumperi; dacă ele sunt prea strâmte sau prea largi, nu te vei simți confortabil, iar asta se va vedea foarte repede.

Aspectul fizic

Imaginea ta depinde foarte mult de cât de bine te îngrijești. La o întâlnire, în special una romantică, toate detaliile care credeai că vor trece neobservate sunt analizate, deși tu nu vei ști niciodată asta. Ai părul gras? Știe de când ai ajuns la 10 metri de ea. Ai unghiile murdare? A văzut de când ai dus paharul la gură. Felul în care te îngrijești e important pentru că arată ceva despre tine. Un om care nu se îngrijește pare a fi delăsător în ochii altora, iar pentru o femeie, un bărbat delăsător cu el însuși, va fi, cel mai probabil, delăsător și cu ea.

Comportamentul

Poate că pare ciudat că am introdus comportamentul ca factor în formarea imaginii, dar el are un rol foarte important. Felul în care te miști, felul în care vorbești și chiar manierele tale contribuie foarte mult la percepția pe care o au ceilalți despre tine. Conform NCBI, oamenii atribuie interlocutorilor diferite trăsături de personalitate, totul pe baza acțiunilor și a comportamentului acestora. În consecință, e foarte important să fii mereu atent la acțiunile, gesturile și atitudinea ta generală, în special atunci când vrei să faci o impresie plăcută.

Sursă foto: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda