Să mergi la cumpărături împreună cu iubita ta poate fi una dintre cele mai dificile activități de cuplu. Uneori, o zi de shopping pare a semăna cu o zi într-o sală de judecată: orice spui poate și va fi folosit împotriva ta.

Există câteva lucruri pe care le poți face pentru ca shoppingul împreună cu iubita ta să devină o activitate mai plăcută. Cuvintele potrivite, sugestiile la timpul lor și multă răbdare pentru a face față tuturor magazinelor de îmbrăcăminte, încălțăminte, cosmetice și chiar și celor de electronice și electrocasnice – acestea ar fi principalele calități pe care ar fi bine să le dobândești – dacă nu le ai deja – pentru a face față unei zile la shopping.

1. Nu încerca să pari indiferent

Faptul că ai fost invitat să mergi împreună cu ea la shopping poate părea o corvoadă pentru tine, dar pentru iubita ta este un moment important. Chiar dacă ți se pare că nu ține cont de sfaturile tale, ea chiar e interesată să îți afle părerea, indiferent dacă e vorba de alegerea blenderului, de cum îi stă cu același model de rochie, dar în culori diferite sau ce cadou să cumpere pentru cea mai bună prietenă a ei. De asemenea, este foarte important să-i răspunzi la toate curiozitățile în așa fel încât să nu îi rănești sentimentele. La întrebarea: „această rochie mă face să arăt grasă?“, un răspuns format din „da“ sau „nu“ s-ar putea să fie începutul unei zile de coșmar. Găsește variante diferite de a-i da un răspuns. Poți, de exemplu, să îi spui că un alt model îi se potrivea mai bine. Indiferent de ceea ce spui, nu uita să zâmbești. Ajută. 

2. Mergi la shopping pregătit

Chiar dacă stabiliți că sesiunea de shopping va fi scurtă, nu te baza pe asta. Nu degeaba se spune că „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg“. Drept urmare, mergi la shopping echipat corespunzător. În primul rând, nu refuza micul dejun înainte de plecare, chiar dacă e vorba doar de pâine făcută la prajitor și cafea la ibric. S-ar putea să fie hrana ta pentru multe ore. Apoi, alege cea mai confortabilă pereche de încălțări, pentru că s-ar putea ca la finalul sesiunii de shopping, aplicația de fitness să-ți arate că ai făcut mai mulți pași decât după o zi la sală. Și nu în ultimul rând, mergi la shopping pregătit să-ți ocupi timpii de așteptare cu ceva. O carte, un joc, teste de inteligență ori personalitate – indiferent ce alegi, asigură-te că iei cu tine un lucru care să nu te plictisească. 

3. Evită zilele de weekend

Un alt aspect de care ar fi bine să ții cont atunci când trebuie să mergi la shopping cu iubita este ziua cu pricina. Weekendurile sunt, fără doar și poate, cele mai aglomerate când vine vorba de cumpărături. Pentru că majoritatea oamenilor lucrează cinci zile pe săptămână și timpul nu le permite să piardă vremea prin magazine, centrele comerciale sunt cel mai aglomerate la finalul săptămânii. De aceea, atunci când planificați o zi la cumpărături împreună, încearcă să o convingi că e o idee bună oricând, numai în weekend nu.

O invitație să petreci împreună cu iubita o zi la shopping nu are menirea de a fi o pedeapsă. Multe femei chiar își doresc să aibă alături pe cineva care să le ajute să decidă ce să cumpere. Și, chiar dacă ideea de a merge din magazin în magazin te poate speria, nu pierde din vedere faptul că ar putea fi distractiv și chiar ai putea să o cunoști mai bine pe persoana iubită. 

Sursă foto: Dean Drobot/ Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda