Nimic nu se compară cu relația pe care o ai cu cel mai bun prieten al tău, așa că de ziua lui trebuie să marchezi evenimentul cu un cadou cu adevărat special. Deoarece tu ești cel care îl cunoaște cel mai bine, vei fi nevoit să îl surprinzi cu ceva cu adevărat pe placul său. Iată câteva idei care te-ar putea inspira:

Parfum

În cadoul ideal poți să incluzi un parfum pe care îl caută de mult timp sau unul despre care crezi că i s-ar potrivi. Cele mai puternice și pline de personalitate parfumuri pentru barbati sunt cele cu note lemnoase și profunde. Trebuie să te ghidezi după stilul lui și parfumurile pe care le are în colecție, dar să îi oferi ceva unic și inedit. De asemenea, un alt aspect important pe care trebuie să îl ai în vedere este perioada în care este născut sau cea în care preferă să folosească parfumurile. Pentru sezonul cald, este nevoie de parfumuri fresh și ușoare, iar în cel rece se optează pentru note picante, aromate și condimentate.

Cadou amuzant

Dacă amicul tău este o fire amuzantă și știe de glumă, trebuie să-i faci un cadou cu mesaj amuzant. Fie că este vorba despre articole vestimentare sau accesorii cu mesaje imprimate sau ceva creativ, cu siguranță va aprecia gluma făcută de tine. Poți să îi pregătești ceva amuzant bazat pe experiențele prin care ați trecut împreună, pentru a marca momentele speciale. 

Băuturi

Băuturile rafinate nu trebuie să lipsească din barul unui bărbat sofisticat. Dacă este amator de whiskey, gin sau rom, nu cumpăra primele băuturi pe care le găsești pe rafturile din supermarket. Caută-le în magazinele de profil în care le găsești pe cele inedite și cere și recomandarea vânzătorului. O sticlă de băutură pe care nu o găsește oriunde va fi vedeta cadourilor de ziua lui.

Petrecere surpriză

Ziua prietenului tău cel mai bun cere o reuniune a întregului grup. Planifică o petrecere surpriză la o cabană sau în clubul lui preferat și fă un scenariu elaborat în care să-i implici pe toți cei dragi vouă. Poți filma întreaga experiență pentru a o împărtăși cu restul oamenilor pe rețelele de socializare. Puteți transforma întreaga experiență într-un scurtmetraj asemănător trailerelor filmelor de acțiune sau ale comediilor.

Accesorii de fitness

Dacă e pasionat de sporturi și îi place să fie în formă, cu siguranță petrece mult timp la sală. Dacă are nevoie de accesorii de fitness atunci când stă mai mult timp acasă, oferă-i de ziua lui ceea ce-și dorește cel mai mult. În funcție de exercițiile de care se ocupă atunci când merge la sală, interesează-te ce i-ar fi cel mai util. Dacă vrea să înceapă antrenamentele și continuă să amâne, fă-i cadou un abonament la sală. Astfel, nu va mai avea nicio scuză să procrastineze.

O geantă sau o servietă

O geantă stylish pentru laptop sau o servietă pot fi un cadou perfect pentru bărbatul care are o carieră de succes și care călătorește mereu în scop de business. Alege un model încăpător, din piele și cu multe compartimente. Geanta trebuie să fie ușor de cărat și manevrat și să aibă dimensiunile standard impuse de companiile aeriene, pentru a putea fi luată ca bagaj de mână în avion.

Prietenul tău cel mai bun merită un cadou bine gândit și planificat. Nu alege cele mai ușoare variante, ci încearcă să mergi până în pânzele albe pentru a găsi cele mai inedite cadouri.

Sursa foto: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda