Potrivit mai multor studii derulate de cercetătorii englezi de la Universitatea din Chester, oamenii care cultivă prietenii în viața de zi cu zi sunt cu 50 de procente mai fericiți și râd tot de atâtea ori mai mult decât cei care se rezumă să dezvolte prietenii virtuale. Dacă și iubita ta preferă să petreacă timp cu prietenele sale și să recreeze atmosfera din „Sex and the City” în loc să schimbe mesaje și emoticoane, înseamnă că în luna martie, una prin excelență a femeilor, merită să o încurajezi să se răsfețe alături de cele care sunt lângă ea în orice moment, chiar dacă va fi tentată să petreacă mai mult timp cu tine:

Dacă încă nu știi cum ai putea-o convinge, propune-i următoarele variante, însoțite de argumentele corespunzătoare: 

Ieșiri în oraș

Nimic nu te va binedispune mai mult ca o ieșire cu „fetele” tale de 1 martie, în care să împărțiți între voi mărțișoare, flori, câte un pahar cu vin și multe experiențe și amintiri. Dacă nu vreți ca aceste momente frumoase să se petreacă într-un pub, atunci vă puteți reuni la una dintre voi acasă. Pentru ca seara să fie mai interesantă, puteți stabili o tematică sau să aduceți fiecare un tip de mâncare preferat, eventual bio, pentru a mânca și cu mai multă poftă și fără griji. O astfel de experiență te va scoate din rutină, va avea un efect pozitiv asupra stării tale emoționale și va consolida legăturile dintre tine și prietenele tale.

O sesiune de cumpărături

Prietenele tale se pot erija în cei mai „necruțători” critici de modă dacă le dai ocazia. Pe lângă acest feedback, o ieșire în mall sau într-un outlet poate fi chiar amuzantă. Veți proba haine, vă veți face complimente sau, dimpotrivă, critici acide, vă veți bucura de reduceri și vă veți definitiva stilul. În ceea ce privește accesoriile, poți să alegi câteva modele de eșarfe, bentițe sau gablonțuri pe care vi le puteți oferi între voi. Mai ales în această perioadă, magazinele implementează multe reduceri și oferte, iar dacă prinzi ocazia să cumperi „3 produse la preț de unul singur”, atunci nu mai sta deloc pe gânduri.

Piscină și masaj

O ieșire la piscină și un masaj te pot ajuta, fără doar și poate, să te relaxezi, mai ales dacă nu vei fi singură, ci împreună cu prietenele. Ar fi de preferat să stabiliți o asemenea ieșire în weekend, pentru a nu fi constrânse de program. Vă puteți bălăci o zi întreagă în apă, înotând sau bucurându-vă, pur și simplu, de apă și de mișcări de zumba subacvatică, pentru ca la final să optați pentru un masaj suedez limfatic, în care se folosește presiune mai puternică, aceasta vizând straturile de adâncime ale mușchilor. Nu numai că veți uita de orice problemă te apasă pe moment, dar vei adormi întocmai ca un bebeluș, mai ales dacă în ultima vreme nu te-ai odihnit cum trebuie.  

În loc să te izolezi sau să te rezumi doar la o prezență activă online, alege să petreci cât mai multe momente frumoase socializând, fiind alături de oameni pentru care tu contezi și, la rândul lor, care contează pentru tine.

Sursă foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda