Pentru tine poate arăta perfect și fără probleme, dar pentru o persoană de sex opus care vine în vizită, prima impresie s-ar putea să nu fie la fel de pozitivă. Spațiul tău de burlac este un loc special de care orice bărbat are nevoie într-un anumit moment. E locul unde te simți cel mai relaxat, care te reprezintă cel mai mult și în care te regăsești în fiecare clipă. Ea însă ar putea să fie de altă părere. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple atunci când o aduci la tine acasă, sunt câteva lucruri la care trebuie să fii atent.

1. Totul pare înghesuit

Spațiul poate fi o problemă pentru apartamentul sau garsoniera ta de burlac, iar acest lucru poate deveni intimidant pentru o femeie care tocmai a venit pentru prima oară la tine acasă, dincolo de confortul tău personal. Folosește spațiul pe care îl ai cât mai practic, utilizând cât mai multe rafturi pentru haine și alte obiecte importante, spații de depozitate eficiente pentru colțuri și locuri înguste și înlocuind caloriferele mari, vechi și, de multe ori, ineficiente, cu radiatoare si convectori, care vor asigura atât o încălzire perfectă în casă, cât și mai mult spațiu de care să te folosești după bunul tău plac.

2. Prea multă dezordine

Nu trebuie să dai zilnic cu aspiratorul, să ștergi praful și să speli geamurile. Până la urmă, e vorba despre spațiul tău de burlac, iar bărbații nu sunt cei mai recunoscuți pentru calitățile lor extraordinare în privința curățeniei. Obișnuiește-te însă să faci curat în casa ta măcar o dată pe săptămână și rezervă-ți zilnic câte 30 de minute pentru a face ordine. De cele mai multe ori, dezordinea din casă va lăsa impresia că locuința este murdară, iar ăsta este un sentiment pe care nu credem că ai vrea să-l inspiri în jurul tău.

3. Igiena lasă de dorit

Dacă nu e recomandat să lași ghetele aruncate peste tot prin hol, patul să fie plin de haine, iar șosetele să zacă pe jos, la fel de contraindicat este să lași baia și bucătăria neigienizate pentru o perioadă lungă de timp. Dacă sunt locuri unde trebuie să fii cu adevărat atent în privința curățeniei, atunci baia și bucătăria sunt primele pe listă. Dincolo de confortul tău și al ei, aici vorbim și despre sănătate, iar astfel de locuri sensibile neigienizate pot produce necazuri neașteptate.

4. Parfumul

Potrivit unui studiu publicat de Institutul Național de Sănătate din Statele Unite ale Americii, parfumul se află pe numărul 1 în topul lucrurilor care le fac pe femei să se simtă mai atrase de bărbați. Așa cum tu porți zilnic un parfum, la fel trebuie să se întâmple și cu spațiul tău de burlac. Sunt șanse mari ca un apartament care miroase urât să vă strice seara împreună. În plus, un parfum plăcut va sugera și o igienă mai bună a locului.

5. Unele obiecte personale

Un spațiu doar al tău trebuie să te reprezinte. Poți avea discuri pe pereți, tablouri, o bibliotecă impresionantă, o zonă de gaming sau o colecție uriașă de CD-uri, lucruri perfect normale pentru oricine. Ce ar putea descuraja o femeie ar fi mai multe obiecte personale din partea fostelor tale iubite, printre care chiar fotografii cu voi doi împreună. Acestea vor da impresia că nu ai depășit încă fosta relație și nu ești pregătit de un nou angajament.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Photographee.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda