shutterstock_666611305.jpg

Știi c-ar fi cazul să-i cumperi ceva frumos iubitei, pentru ziua de 8 Martie, dar ți-e groază să mergi la cumpărături pentru lenjerie sexy dantelată? Hai s-o recunoaștem, nu ești expert în așa ceva și nici nu-ți poate pretinde cineva lucrul ăsta. De aceea, îți propunem noi cinci variante de cadouri cu efect pozitiv garantat, pe care poți să le comanzi rapid și ușor, în loc să rătăcești haotic din magazin în magazin.

Un dispozitiv alternativ pentru un obicei de zi cu zi

Dacă partenera ta fumează, dar știi că o deranjează hainele îmbâcsite de miros de tutun, izul de fum care pare să nu mai iasă din tapițeria canapelei, oferă-i în dar un IQOS. E o metodă alternativă de a fuma, care nu arde tutunul, ci îl încălzește. Nu scoate un fum deranjant, ci doar un abur care se risipește imediat, motiv pentru care poate fi folosit în majoritatea barurilor și restaurantelor interzise fumătorilor clasici, un avantaj major, pentru că nu va mai trebui să ieșiți mereu la țigară, fie ploaie, fie vânt, în mijlocul serilor petrecute cu prietenii…

Un cadou pentru amândoi

Ei bine, da, un astfel de cadou este o cale sigură de a ieși ca un erou în ochii iubitei tale. De fapt, timpul petrecut împreună intr-un city break va fi un cadou pentru amândoi. Înainte de asta, ai grijă să sondezi terenul, întrebând-o care-i va fi programul pentru următoarea perioadă. Chiar dacă nu vă puteți face timp să plecați chiar de 8 Martie, poți să-i oferi biletele de avion în dar, iar anticiparea va face escapada cu atât mai apreciată.

8 martie Blue Air

Puteți să folosiți acel weekend pentru un program de voie într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, cum ar fi Praga sau Florența. Ori vă puteți sincroniza weekendul cu un concert care să fie pe placul amândurora, de la concertul Thirty Seconds to Mars din Amsterdam (20 martie 2018) la cel susținut de Imagine Dragons în Barcelona (6 aprilie), iar lista poate continua.

Totuși, dacă timpul și bugetul nu vă permit momentan să faceți astfel de escapade, poți să-ți surprinzi iubita cu bilete la o piesă de teatru care știi că i-ar plăcea și să petreceți o seară romantică astfel.

O pereche de ochelari de soare cool

Ochelarii de soare sunt un accesoriu indispensabil și poți să fii sigur că iubita ta îi va purta mult și bine, dacă îi vei face cadou perechea potrivită. Dacă nu ești sigur ce model i s-ar potrivi, compară ceea ce găsești online cu unul dintre modelele ei preferate mai vechi sau folosește un grafic precum cel de mai jos. Poți și să o întrebi pur și simplu ce i-ar plăcea, oricum va aprecia faptul că te-ai gândit la ea, iar cadoul nu va fi mai puțin valoros dacă nu va fi o surpriză.

shutterstock_512779372

O paletă de machiaj

Dacă iubita ta este îndrăgostită de tot ce ține de makeup, nu există un cadou mai potrivit decât o paletă de machiaj. Să privești reacția unui astfel de om în timp ce deschide un produs nou de machiaj este ca și cum ai vedea un copil care pășește în cel mai mare magazin de jucării.

Pentru un astfel de cadou posibilitățile sunt, practic, nelimitate. Ai grijă doar să fie un brand care

oferă produse de calitate și pe care ea îl simpatizează. În rest, orice cadou de acest gen va fi mai mult decât binevenit. O asemenea paletă cu siguranță ar încânta orice femeie pasionata de machiaj, deci nu poți da greș.

Delicii personalizate

Dacă e să optezi pentru această variantă, asigură-te că îi oferi iubitei ceva mai special decât obișnuita ciocolată pe care ai putea s-o cumperi din orice supermarket. Ai grijă ca darul tău să fie personalizat într-un fel, pentru a-i arăta că te-ai gândit cu adevărat la ea și nu ai cumpărat primul lucru care ți-a căzut în mână.

O telegramă cu un mesaj personalizat din ciocolată, ar putea fi chiar un cadou reușit, iar gestul tău ar fi cu siguranță apreciat. Pe lângă aceasta, mai adaugă și un vin bun  și poți să fii sigur că străduința ta va fi răsplătită.

8 martie ciocolata

Cu puțină atenție și planificare, nu ai cum să dai greș cu aceste cadouri. Ea va fi deosebit de impresionată de gestul tău, iar tu vei fi ușurat și bucuros de fericirea ei. Așadar, oricum o iei, merită să investești un pic de efort și timp pentru orice dar oferit, pentru binele amândurora.

Imagine cover: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Moda